AKTUELNO

Maja i Alen Hadrović pre nekoliko dana upriličili su veliko slavlje za porodicu i prijatelje povodom prvog rođendana sina Vuka. Trudna Maja i njen suprug su baš na ovom slavlju otkrili da će im porodicu uskoro obogatiti devojčica, što ih je neizmerno usrećilo, a Hadrovićeva srčana reakcija izazvala je mnoštvo komentara na Tviteru.

Alen, inače bivši učesnik "Zadruge", je od sreće povikao i lupio o sto, a zatim izljubio ženu i sina, što je, po svemu sudeći, bio više nego dovoljno da na Tviteru krenu hejt komentari - od toga da je preplašio sina, pa čak i toga da ga je udario u glavu...

Otac, koji je podelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti devojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama, posle čega se oglasio za naš portal i priznao kako reaguje na negativne komentare.

Meni je snimak prepun emocija i jako smo se obradovali devojčici. Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Posle samo 3 sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvest kad im dete padne na guzu i što od dece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dete od pene - priča Alen, kojeg ne dotiče šta se piše na mrežama.
Komentari kao komentari, hejt... Imamo naš izgrađen svet, koji je pun ljubavi i međusobnog poštovanja. Ja sam muškarac srčan, pun emocija, jer vidim komentare da sam trebao samo da zagrlim Maju, a ne da lupam. Lupao bih ponovo i još jače i više! Živela Angelina, živela ljubav! I želim svima da imaju ovakvu porodicu, jer onda zasigurno ne bi imali vremena da komentarišu kako treba neko da se raduje, ali Bože moj, uvek će biti takvih nesrećnih i neispunjenih duša - poručio je Alen za Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.