AKTUELNO

Saška Karan isprozivala je svoju koleginicu Nadu Topčagić, koju je ismejala zbog toga što za svoja gostovanja u televizijskim emisijama traži električni kotao.

Karanova je, gostujući u emisiji na Red televiziji, istakla da će i ona poput Nade početi da traži nadoknadu za gostovanja, i to u vidu čvaraka i slanine!

Foto: RED TV

Ja sam odlučila da ću od sada, kad me neko bude pozvao da gostujem u emisiji, tražiti sledeće: jednu tablu slanine, i to one fine, lepe slaninice, jednu njegušku pršutu, brdo čvaraka i tako... da se dobro zamezi. Pošto moja koleginica Nada Topčagić traži kotao za zagrejavanje, što ja ne bih tražila ono što ja volim. Meni kotao za zagrejavanje ne treba, to imam - rekla je Saška.

Nada Topčagić nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu, pa je u njeno ime izjavu dao njen suprug Zlatko Đorđević.

- Svako neka traži šta hoće. Svako ima svoju cenu za nastupe i gostovanja. Nadina cena je ta - rekao je Zlatko.

Nekoliko minuta nakon što je prekinuo vezu, pozvao je sam i izjavio sledeće:

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Pošto su vremena takva kakva jesu i pošto je sve poskupelo, mi sad imamo novu cenu i uz kotao tražimo i majstora koji će to da namesti. Eto, to je Nadina nova cena. A što se Saškine izjave tiče, svako traži onoliko koliko misli da vredi. Ona traži slaninu i čvarke, mi kotao i majstora, i to je to - rekao je Zlatko za Kurir.

Podsetimo, Topčagićeva je nedavno šokirala javnost kada je za gostovanje u jednoj muzičkoj emisiji tražila da joj kupe električni kotao, pa su mnogi prokomentarisali da pevačica na sve načine pokušava da zaradi koji dinar, jer, po svemu sudeći, tezgi nema. Ona je najpre nedavno tražila 2.000 evra da bi gostovala na jednoj televiziji, a sada je otišla korak dalje, pa je od voditelja jedne emisije zahtevala električni kotao da bi se pojavila u njegovom muzičkom šou-programu. Uredništvo najpre je pomislilo da je u pitanju šala, ali Nadin suprug Zlatko je istakao da je to uslov, jer se u suprotnom neće pojaviti na snimanju. Kad su im predstavnici medija saopštili da to nije vid saradnje koji oni praktikuju s javnim ličnostima, pevačica i njen suprug su vikali i čak pretili zaposlenima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs