AKTUELNO

Radio i zaradio.

Pevač Sloba Radanović odlučio je da potroši sve što je zaradio prošle godine! Popularni pevač se častio novim automobilom, marke "Mercedes" od 170.000 evra! To, međutim, nije sve. Sloba ovih dana potpuno renovira kuću u Višnjičkoj banji i pravi dečiju sobu za sina, kojeg će dobiti u februaru. Zbog toga sa trudnom suprugom Jelenom i njenim sinovima iz prvog braka živi u hotelu na Vračaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je prošle godine bio najtraženiji na estradi, imao je čak 142 nastupa! Pošto na tezge uglavnom putuje svojim kolima, rešio je da se u Novoj godini časti ganc novim automobilom. Izabrao je "mercedes GLE AMG" od čak 170.000 evra! Jelena ga je, naravno, podržala, iako je reč o velikoj svoti. Dopada joj se što je auto komforan, pa će svi zajedno moći da putuju i kada dobiju sina - priča izvor blizak popularnom pevaču - rekao je izvor blizak pevaču i dodao:
Sloba i Jelena su sa decom u hotelu na Vračaru zato što renoviraju kuću! Ruše zidove i prave sobu za sina, koji im stiže sledećeg meseca. Dok majstori ne završe sve radove, neće se vraćati kući. Sloba se toliko odomaćio u hotelu da je nedavno pozvao frizera da ga tamo ošiša - navodi izvor.

Foto: Instagram.com/jeja.radanovic

Autor: R.L.