AKTUELNO

Obožava da ide gde god je pozovu.

Pevačica Slađa Alegro priznala je pred kamerama emisije "Premijera" da obožava proslave i da ih ne propušta, a sada joj najviše nedostaju ispraćaji kojih više nema jer retko ko ide u vojsku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja proslavljam sve, ja sam ona koja voli kad me svuda zovu, idem na slave, na ispraćaje, šteta što ih više nema. Znate kad kažu ne volim joj ne volim svadbe, ne volim gužvu, ja sve volim, zovite me i ja svuda idem, nosim poklone, spremim se, sve. Tako da i večeras proslavljamo - rekla je Slađa.

Ona je otkrila kako je provela praznike, pa je progovorila o porodičnom odmoru na kom je bila sa svojim suprugom Zoranom.

Foto: TV Pink Printscreen

Doček je bio lep, repriza je bila predivna u Šapcu, bili su mi tu kumovi i prijatelji koje dugo nisam videla, lepo smo se proveli. Božić i Badnje veče, nešto što je meni zaista najdraže, bili smo sa Milom, mi te velike praznike ne radimo, trudimo se da budemo sa svojima, sa porodicom. Onda smo suprug i ja otišli na jedan mini odmor, da se odmorimo i da proslavimo godišnjicu braka, tako da je meni do sad sve super, da kucnem u drvo - ispričala je pevačica.

Autor: R.L.