AKTUELNO

Evo šta sada misli o takmičarima!

Voditelj Marko Đedović je tokom večerašnje emisije "Izbacivanje" obavio intervju i sa Nenadom Lazićem Necom, koji je analizirao aktuelne situacije u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je ušao, šta se tu dešava? - pitao je Marko.
Uglavnom, kad je ušao Janjuš, prvo je pomahnitala Maja, ona ne zna sad gde će. Car hoće da je šutne iz rehaba, hoće da Milica sad dođe tamo. Redaljke samo ide. Ja ne znam šta je sa Milicom, a ni sa Majom, a ni sa Aleksandrom. Šta je sa dostojanstvom? Malopre je okarakterisao Milicu kao "devojku na čekanju mesec dana". Mene je zaprepastilo šta je sinoć rekla. Mensur je od nje napravio devojku koja se bori za ljubav, ima stav, karakter, sad je pokazala da nema ništa. Kaže da bi za pet minuta sreće uradila bilo šta. Da li je to bitnije od sreće za ceo život? Gledaće ja kao krpu, a ima 18 godina. Maja plovi, ide ka najvećem dnu, mislim da ne može dublje. Nije mi jasna. Ne zna na koju će stranu. Malopre pričaju Janjuš, Car i Maja na garnituri, ona gleda u Janjuša. Nije iskrena. Ne voli ni samu sebe, jer sebi dopušta takve stvari. Setimo se "Zadruge 2", kad je imala stav. Iz sezone u sezonu se sve više srozava - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulići, Bebica, Zola, Ivan? - pitao je Marko.
Ja mislim da Ivan nije imao lošu nameru kad je ono izjavio, vidim kod njega želju da bude Željkov otac. Za mene je ove sezone jedini pobednik mali Željko. Sa Bebicom ne znam šta je. On mi je interesantan, ali mi nije jasan kao ličnost. Ne znam šta je sa Marijom. Da bi sebi olakšala, gura ćerku u veći problem. Miljana poštuje Bebicu, ali nema emocije prema njemu, ona voli Zolu. Njihov odnos je sad miran i prija im. Vidim emociju sa Miljanine strane, sa Zoline iskreno ne, ali su skladni. Ja mislim da Zola taktički igra, da bira reči. Kao što Car ne voli Aleksandru, onakve reči juče... Ona je upropastila sebi život zbog njega. Toliko se srozala. Jedini spas joj je da nema kontakt sa njim. Ali koliko vidim... Sad se tu ubacio i Janjuš. Ona nije promišljena, nesmotreno radi neke stvari, malo je i tupava. Ne može da igra igru. Mislim da neće moći da se iskontroliše ako joj Car priđe - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.