AKTUELNO

On je novi učesnik "Zadruge 6".

Kao što je portal Pink.rs najavio, Marko Janjušević Janjuš od večeras postaje zvanični takmičar "Zadruge 6". Voditeljka Dušica Jakovljević ga je sačekala u studiju i sa njim obavila intervju. U studio je stigao i bivši zadrugar Jovan Popović, suprug nominovane takmičarke Marine.

Dobro veče svima, opet ja. Neko će reći: "Opet ovaj čovek, da li je normalan". Imam toliko simpatija, jedva čekam da ih vidim, što muških, što ženskih - rekao je Janjuš.
Tu su Maja i Aleks - dodala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav mog života, jeb* mi pas mater... Sam pao, sam se ubio - rekao je Janjuš.
Da li može da ti se desi u neku ljubavnu priču? - pitala je Dušica.
Rekao sam par puta da neću i napravio grešku. Nikad se ne zna. Ako se nešto desi, a neće se desiti, ne bih voleo ove godine... Ćerka mi je velika, ima 9 godina, svesnija je nekih stvari. Zbog nje ne bih pravio neka sr*nja. Javno kažem da neću imati odnose. Možda se povatam sa nekom onako čisto... Nikad nije bilo više s*ksa nego ove godine, počele i žene da se j*bu. Ne bih voleo da moja ćerka to gleda - istakao je bivši košarkaš.
Imaš veliku podršku. Započeo si i biznis - dodala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam neverovatnu podršku. 5 kumova je obećalo da će u finalu da kupi sve kartice, već znam da ću pobediti - poručio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.