AKTUELNO

Iskreno o porodici, planovima za budućnost ali i ćerki!

Vesna Vukelić Vendi, bila je gošća novog izdanja emisije 'Premijera', a u rubrici 'Premijerni ručak', napravila je svoj omiljeni specijalitet.

Pevačica i književnica, govorila je o tome kakva je domaćica, šta je ono što joj ukaćani zameraju, ali i otkrila detalje o svojoj jedinici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se pohvalim da sam dobar kuvar i to je ono što mi ukućani uvek zameraju. Nova godina mi je uglavnom posna, a ako ne radim, vrlo je mirno i tiho, tako je godinama kod nas. Što se tiče Božića, uglavnom se posećujemo međusobno, onako familijarno. Moja ćerka ima potrebe da uvek uskladi praktično i lepo, ali nam se ukusi dosta razlikuju iako su ciljevi isti. Poklon mi uglavnom kaže, uzmem ono što joj je potrebno. Završava ekonomiju i time će se baviti... Kad je imala šest godina, ulazila je u monetarni sistem Narodne banke Srbije...Kaže da joj moji ljubavbni saveti ne trebaju... - nasmejala se Vendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna je takođe otkrila kolik vrtoglavi uspeh je ostvarila sa svojom prvom knjigom.

Knjiga obara rekorde, od važnih ljudi je procenjena kao veličanstvena. Knjiga je psihološlka, sociološka, ali pre svega i detektivska. Na promociji biće i počasni predsednik književnika... - navela je.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, otkrila je i koji su planovi kada je njena muzička karijera u pitanju, te je za televikziju Pink otkrila na čemu trenutno vredno radi.

Za muziku me sada svi pitaju, zaista planiram nešto baš dobro. Snimam duet sa osobom koja nije u muzičkom svetu ali je izuzetno medijski propraćena i biće pun pogodak! - otkrila je Vendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.