AKTUELNO

Ovo se dugo čekalo.

Rep grupa LMR već je postala prepoznatljiva po unikatnim umetničkim konceptima i veoma realnim opisima u svojim pesmama. Oni repuju o svakodnevnim stvarima u okruženju, što se mladima i te kako dopada.

Foto: Promo

Kako kažu u samoj pesmi, neprihvatljivi su od jednog dela današnje publike zbog dubokih metafora i jakih i opisa u svojim pesmama. Muzika je lek i izlečenje svesti, i kao takvu je Filip plasira preko dve decenije.

Foto: Promo

Frontmen benda Filip Jašić je odrastao je na Novom Beogeadu u 62. bloku, gde i danas živi i stvara. Još od najranijeg detinjstva počinje da sluša hip-hop i prati scenu, kada počinje aktivno da sluša rep, vozi rolere i skejt, te crta grafite. To je ujedno i period kada svoje prve rime baca na papir, čime planira da se bavi do kraja života.

Najveći uticaj na lični i kreativni razvoj LMR-a, kako u detinjstvu tako i danas, ima upravo život u blokovima - što neretko i ponosno ističe u svojim tekstovima. Iskustva sa betona, koje ovaj ulični narator sublimira i pretače u rime, nižu se decenijama.

Foto: Promo

Ovaj rep sastav sada se udružio sa kubanskim violinistom, te je iz svega proizašla numera o kojoj će se tek pričati i koja će se, sigurni smo, svideti onima koji su ovo jedva čekali.

Ukoliko još niste čuli ovaj spoj, koji nosi naziv "Mira mira" to možete učiniti u nastavku teksta.

Autor: R.L.