AKTUELNO

Danas se navršavaju 23 godine od ubistva komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

Pevačica Svetlana Ceca Raznatović, njen sin Veljko i ćerka Anastasija došli su jutros nešto posle 10 časova na pomen suprugu i ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Porodica se pozdravila sa svim okupljenim gardistima, položila cveće kao i posluženje.Veljko je nosio korpu sa hranom dok je njegova sestra oval na kojoj je takođe bila hrana. Poljubili su spomenik, upalil sveće, a vladika Stefan Šarić očitao je molitvu.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Deset minuta posle stigla je i Cecina sestra Lidija, koja je u vreme Arkanovog ubistva bila sa Cecom u prestoničkom hotelu. Prva na Željkov grob došla je njegova sestra Jasna, koja je zapalila sveću i spustila crvene ruže.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Inače, Ceca je mnoge iznenadila kada se jutros na grobu pojavila u sivoj odevnoj kombinaciji s obzirom na to da je na grob uglavnom dolazila u crnini.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Podsetimo, Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu "Interkontinental" u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Autor: M.K. ; R. L.