AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Za sam kraj nominacija zadrugara, voditelj Marko Đedović dao je reč ovonedeljnom vođi Zorici Marković.

Nadovezaću se na Miću i složiću se sa njegovim izlaganjem. Moje se vođstvo završava sa ovim izlaganjem. Jasni ste mi svi kao dan. Ne možete vi, ja imam 60 godina, 42 godine sam u ovom gradu. Nemojte meni mafijati, ja se samo Boga bojim. Majakitu znam od 10 godine, tako da nemoj da mi se obraćaš do kraja rijalitija - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me uvo, ti si jedna dvolična žena, igras trostruku igru - skočila je Maja.
Jesam, ajde jadnice ćuti! Nemoj slučajno da mi se obraćaš - rekla je Zorica.
Obratićeš mi se kada mi budeš krala vlažne maramice i čokoladice - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj otac te hranio iz moje kafane, Majakito i sutlijašu jedan! Kad izađeš napolje, pričaćemo ti, Taki i ja - rekla je pevačica.
I povedi i svog sina slobodno - rekla je Marinkovićeva.
Ja znam šta si rekla za mene danas. Folirantkinjo! Ja priznajem da sam dupljak i folirant i sve...Ovde su navijači kao da smo na stadionu, ne biraju sredstva da dođu do plasmana, prodaju obraz i porodicu. Ova žena ovde (Aleks) i da je najveća prostitutka iz Bujanovca...Ne zanima me šta on radi i sada mi je simpatičan i duhovit, vrlo malu relaciju imamo, zato što ne želim i znam da ćemo se posvađati. Da pogrešila sam kada sam mu rekla da je go**o, jer nisam mogla da shvatim. Filipe molim te, ja sam u Beogradu 42 godine i rešili smo sve to za jedan minut, znači bilo čije mafijanje, ovo prvi put govorim i poslednji, ne pretim, oni koji znaju koga ja imam, bolje bi im bilo da se pokriju ušima i da ćute.
Meni nije bio jasan tvoj odnos sa Aleksandrom, jer sam spolja mogao da ispratim da si najgore optužbe iznela na njen račun - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mogu ja da kažem nešto? Celo veče je use**vaš. Imala sam sukob sa devojkom, jer je dobila od svog bivšeg dečka dobila instrukcije. Dejan Dragojević joj je rekao da prvo napadne Zoricu Marković. 60 posto kuće priča balalajke da bi dobili Dejanove fanove. Ova devojka je skočila na mene, izvređala me, dobila je najgore u tom momentu. Strašne su stvari koje smo rekli u tom momentu jedna drugoj. Bilo je, prošlo je. Ja slušam najveće optužbe večeras, a trenutno su u kući one koje pu*e ku**c, je*u se u mom telefonu, gde su i u kom se stanju nalaze. I to ko govori? Onaj koji radi potpuno iste stvari i gore! Ona je radila na sebi da bude bolja, a ove su ostale iste, a neke čak i gore. Neke su napolju, neke su i ovde. Ova devojka ima pravo da se popravi i dosta se popravila. Prodali su obraz, čast, porodicu. Izvini Zvezdane, ali kakva je razlika što Aleksandra se nije je**la sa Carem, pa je ostavila Dejana, a sve mi liči na to da mu se svetiš. Ovaj čovek, posle 15 godina ustao i rekao, ali zato Aleksandra Bujanovac i sve najgore. Sve ove što to govore se i dalje ka**ju za pare. U mom telefonu, čovek mi je poslao slike Švajcarska i Bujanovac, gde sam sve videla osim Aleksandre Nikolić - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru ostavljam jer radi na sebi da bude bolja, njena lepota svakome smeta - zaključila je pevačica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.