AKTUELNO

Pobednik pete "Zadruge" Dejan Dragojević našao je svoju sreću nakon ljubavnog kraha sa Aleksandrom Nikolić. Nedeljama je krio od javnosti svoju izabranicu, a onda se sinoć, na dočeku Srpske Nove godine u jednom prestoničkom klubu pojavio u društvu zanosne, dvadesettrogodišnje Jovane iz Gornjeg Milanovca, što je izazvalo veliko interesovanje, a informacije iz prve ruke odala nam je voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić.

Šopićeva se sinoć provodila, između ostalih, i u društvu Dejana i njegove nove drage, a u razgovoru za naš portal otkrila je svoje utiske.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dejan i njegova nova izabranica su sinoć izdominirali! Ponovo su zadrugari objasnili neke stvari, a to je da su najveće zvezde gde god da se pojave! Paparaci su bili nemilosrdni, bili su zvezde večeri - ispričala je Ivana, a potom raskrinkala Dragojevića.
Deluju mi veoma skladno, ona je prelepa, ista Aleksandra Prijović, taj tip devojke! Rasna crnka i nema iste obrve kao njegove bivše. Drugačija je, čak malo i stidljiva. Nisu sklanjali ruke jedno sa drugog, plesali su i ljubili se celo veče! Drago mi što ga vidim srećnog, kada uporedim ovu Srpsku Novu godinu i prošlu i Dejana tada i sada, skroz druga priča! Mada je i sad imao blizak susret sa čašom, a to vam ekskluzivno sada šaljem, samo za Pink rs, vadim štek-snimak! A kad smo kod šteka, neke stvari se ne menjaju, Dejan je po odlasku pokupio energetska pića iz kible što su ostala, za poneti, da se ne baci! Stari je to "ekonomičar", a Karić i ja stare lisice kojima ništa ne može da promakne - u svom stilu poručila je Ivana, a video-snimak pogledajte u nastavku:

Video: Pink.rs

Autor: D.T.