AKTUELNO

Malo ko ovo zapravo zna!

Za jedan od najstabilnijih brakova na našoj javnoj sceni važi zasigurno brak folk zvezde, Dragane Mirković i njenog supruga, biznismena Tonija Bijelića, a ovaj par je već više od dvadeset godina u velikoj ljubavi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Svakako je sigurno da su kruna njihove ljubavi, sin Marko i ćerka Manuela, a kako je i sama isticala, pevačica je od prvog susreta sa Tonijem, njim i očarana.

Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije. – pričala je Dragana.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Pevačica nekoliko godina već živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča, mirnim porodičnim životom, te ne krije da je u Toniju pronašla čoveka svog života.

Ljubiteljima njenog lika i dela, dobro je poznato da je, pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga, bila dugo u vezi sa Zoranom Bašanovićem, poznatim biznismenom i političarem, koji je čak u jednom periodu bio i njen menadžer.

Bivši par postigao je mnogo uspeha u poslu i pored toga što su imali sjajni odnos, a malo je poznato da su se jednom prilikom u šali i "venčali", a kako on izgleda, pogledajte OVDE.

Naime, Bašanović je u intervjuu 2010. godine ispričao da nije u kontaktu sa pevačicom nakon raskida i prisetio se simpatične anegdote iz dana najveće ljubavi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović.

Autor: N.Ž.