AKTUELNO

Ivana čestitala glumcu rođendan nizom fotografija, a jedna sa plaže oduševila sve.

Glumac Miloš Biković proslavio je 35. rođendan, a čestitke su pristizale za svih strana. On je na svom Instagramu delio fotografije, uz koje su mu prijatelji i fanovi čestitali.

Foto: Screenshoot/Milos Bikovic

Ovim povodom oglasila se i njegova devojka Ivana Malić, koja je na svom Instagramu podelila niz zajedničkih fotografija sa Bikovićem.

Foto: Instagram.com/ivanamalic_

"Srećan rođendan, ljubavi", napisala je ona kratko i pokazala do sad neobljavljenje fotografije sa raznih putovanja. Iako se previše ne eksponiraju, sudeći po njenoj obajvi i te kako uživaju u zajedničkim tenucima.

Ipak, jedna sa plaže privukla je najveću pažnju. Naime, Malićeva je na jednoj od fotografija sa plaže legla preko Bikovića, dok su se ljubili.

Foto: Instagram.com/ivanamalic_

Podsetimo, Miloš se prvi put pojavio u javnosti sa Ivanom na premijeri filma "Južni vetar" pre tačno godinu dana. Kako Biković živi na relaciji Beograd-Moskva par je često razdvojen, ali glumac uvek daje sve od sebe da izdvoji vreme za izabranicu, pa tako često putuju. Inče, Ivana je pravnica iz Crne Gore, te je veoma aktivna na društvenim mrežama gde svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju.

Autor: Pink.rs