AKTUELNO

Ne štede reči!

U novom izdanju kultne emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je aktuelne učesnice "Zadruge 6", Maju Marinković, Milicu Veselinović, Aleks Nikolić, Mariju Kulić i Anđelu Đuričić.

Marija se nadovezala na temu toga što su se Nikolićeva i Anđela zasmejale kada je ona odgovarala na pitanje sa točka.

Žao mi je što se mlade devojke zadovoljavaju vrelim akcijama, sve češćim intimnim odnosima, uz veliku dozu poniženja - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ja se slažem - rekla je voditeljka.
Mislim da je moj odgovor adekvatan, jer treba ići redom i postepeno i onako kako dolikuje jednoj ženi

Voditeljka je nakon razgovora sa Marijom, predočila gostima današnju temu, a reč je o tome "Kako vi merite uspeh u ljubavi?". Te je Marinkovićevu prvo upitala kako meri uspeh u ljubavi, nakon što je Marija istakla da nikada većih poniženja devojaka nije bilo u rijalitiju od ove sezone.

S obzirom da ste sve izgradile svoje karijere na temu vaših ljubavnih odnosa, se**ualnih odnosa i generalno odnosa, mislim da je ovo prava tema o kojoj ćemo razgovarati. Ja volim kada vi dođete u goste, jer publika treba da obrati pažnju na vaše stavove i uradi sve suprotno, a neke vaše životne lekcije mogu da im posluže kao njihove lekcije...Ja shvatam da granice nema i da ne postoji - rekla je Sanja.
U ovom rijalitiju većih poniženja nije bilo. Sve je vulgarnije, nema ničeš suptilnog. Nema toga da se muškarac namuči da dobije devojku. Mene je sramota što moja ćerka, ne mogu nju da izuzmem. Volimo i mi taj se*s, ali se zna gde se to radi, sa kim i kako - rekla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako merite svoj uspeh u ljubavi - pitala je voditeljka.
Ja se vodim time da je u ljubavi, a i u ratu sve dozvoljeno. Sve je teta Marija u pravu kada kaže da ima dosta poniženja, mogu i sebe da svrstam, ali mislim da je moja emocija nešto što mene čini srećnom - rekla je Maja, ali je Sanja prekinula i pitala:
Je l' kad kažeš ljubav, misliš na se*s ili ne - pitala je voditeljka.
Ne, generalizujem! Iz razloga što, i se**ualni odnos i ostalo spada u ljubav, ako dvoje nisu srećni u se**ualnom odnosu, nema ni ljubavi. Zbog toga dolazi i do prevara - rekla je Marinkovićeva.
Emocije prema kome, Janjušu, Caru ili Čorbi - pitala je Marija.
Caru. Ja sve radim iskreno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam primetila da se javlja i emocija prema Janjušu kada je bio - rekla je Marija.
Pa ne, emocija je prošla, ostalo je samo lepo sećanje, ja iz odnosa pamtim samo lepe stvari. O bivšima sve najbolje. Uspeh u ljubavi merim time koliko sam srećna, a srećna sam jer sam pored čoveka kog volim - rekla je Maja.
Znamo kakav je Filip, gledali smo ga u prošlim sezonama. Svesno znamo da možemo da budemo povređene i ostavljene, prevarene, a i dalje idemo ka tom odnosu. Ima to nešto - rekla je Maja.
Ima tu i inata. Međusobno takmičenje - rekla je Aleks.
Jao Bože, šta vi vidite na tom Filipu Caru - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlika je kada započneš mirnu luku, pa posle toga dođe haos. Evo nas dvoje šta smo sve prošli, tuče, neke neprimerene stvari koje nisu prijatne, pa opet posle toga, znači da ipak postoji nešto. Možda mu nisam bila jedina, mislim da u dubini gaji najveću emociju i da to pokušava da sakrije - rekla je Maja.
Ja mislim da se on takmiči koju će od njih više da ponizi. One to znaju, a da ne znaju, čule su. Katastrofa - rekla je Marija.

Autor: N.Ž.