AKTUELNO

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i glumica Jelena Perčin stavili su tačku na svoj brak posle pet godina, a o razlozima nisu govorili u javnosti.

Međutim, sada su isplivali novi detalji kraha braka, te se šuška da je Momčilo navodno ostavio bivšu suprugu zbog veze sa mlađom koleginicom iz Splita Anom Uršuli Najev.

O bračnoj krizi glumačkog para već se nagađalo, međutim, Jelena je nedavo u javnosti priznala da više nisu u braku.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - kazala je Perčin za hrvatsku "Gloriju" Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Krajem 2022. godine pojavila se informacija da je Momčilo u emotivnoj vezi sa Anom, koja je inače, zajednička koleginica Jelene i Otaševića, prenosi hrvatski Story.

Kako tvrdi izvor za pomenuti mediji, među njima su navodno sevnule varnice na snimanju humorističke serije "Kumovi", u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

Nije poznato koliko traje ova navodna romansa, niti da li je upravo ona bila okidač za razvod.

Inače, Otašević je gostujući u emisiji kod Božidara Zubera, govorio o životu, a onda ga je jedna tema posebno rastužila zbog čega je pustio suzu.Govoreći o životnim situacijama, Božidar je pitanjima rasplakao Otaševića.

- Rastužio si me jer obično imam naviku da mu se javim kada dolazim - govorio je Momčilo u najavi, a onda dodao:

- Hodam drugim mestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve čvrste korake.

Podsetimo, Momčilo Otašević i njegova devet godina starija supruga zaljubili su se na setu serije "Kud puklo da puklo" 2015, a venčali tri godine kasnije na intimnoj ceremoniji. Otašević je posle otkrio da se njihova ljubav razvila iz prijateljstva, a Jelena je dodala da ju je osvojio predivnom naravi.

Autor: M.K.