AKTUELNO

Već duže vreme želi da čuje najdraže, što se večeras i desilo.

Drvo mudrosti večeras je za Jovanu Tomić Matoru imalo specijalno iznenađenje zbog čega je ona od uzbuđenja u suzama trčala po Zadruzi. Ovu zadrugarku čekao je video-poziv u govornici koji je isčekivala već neko vreme.

Foto: RTV Pink

Matora se ove noći čula sa svojom mamom, bratom, a još više je počela da plače kada je na monitoru ugledala svoju bratanicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, zašto se tako ponašaš? Šta je sa tobom? Nemoj to da radiš sebi. Zašto se tripuješ? Nemaš potrebe da brineš. Sve sam gledala, nemoj Đeksona da napadaš, dečko nije kriv. Jovana opusti se! Nemoj da si nervozna! - rekla je Matorina majka.

Foto: RTV Pink

Mama sanjam te svake noći. Sanjam te loše i mnogo mi je teško i plašim se - izjavila je kroz suze Jovana.

U ceo razgovor na Jovanin zahtev uključila se i Sanja Stanković, sa kojom je Matora i više nego bliska od samog ulaska. Plavuša je rekla da svojoj cimerki ne dozvoljava da preteruje u konzumiranju pića.

Foto: RTV Pink

Bez brige, brinem o Jovani što više mogu. Ona će izaći kao bolji čovek iz Zadruge - izjavila je Sanja.

Pred kraj video-poziva Matorina majka rekla da je zadovoljna njenim učešćem u najgledanijem rijaliti programu na Balkanu "Zadruga", dok je njen brat imao negativan komentar. Njemu je najviše zasmetalo Jovanino ponašanje nakon provoda koji je sredom. Čim je spustila slušalicu Matora je pala Sanji u zagrljaj, nakon čega se zahvalila Drvetu mudrosti.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Jovana je govorila kako već duže vreme sanja loše stvari i kako želi da se čuje sa svojom porodicom, kako bi se uverila da je sve u najboljem redu u njenom domu, što su joj Drvo mudrosti i Veliki šef večeras i omogućili.

PROČITAJTE: ZAKUVALI ČORBU: Produkcija PUSTILA snimak na kojem zadrugari OGOVARAJU jedni druge! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'