AKTUELNO

Opelela kao nikada do sada!

Naredni klip koji je pušten bio je klip na kojem je Milica Veselinović pričala o tome kako ona može fizički da se obračuna sa Majom Marinković dok je pričala sa Filipom Carem i Lazarom Čolićem.

Maja mene proziva i podbada, pa joj ja vraća. Ona da pretera ali ja joj ne ćutim. Ona i ja ne možemo dugo da se raspravljamo, to bi preraslo u neke ozbiljnije stvari - rekla je Milica.
Milka ja sam ti oslobodila rehab, da mi se u ovom slučaju tenk T55, u ovom slučaju jednocevni, uselio u vojnu bazu, prema tome samo napred. Ja ove godine čuvam svoje parice, a ne bih da ih trošim. Milica je gabaritna, kao plinska boca, ja se plašm ovako malecka ona bi mene pročistila. - rekla je Maja.
Promeniti Maji obroke, nemojte samo sutlijaš - dobacila je Milica.
Oslobodila sam rehab dobrovoljno, da bi se tenk T55 bez mitraljeza uselila tamo - dodala je Maja opet.

Foto: TV Pink Printscreen

Morqm da dodam da je velika razlika između Aleks i Milice je to što je Aleks dobra riba, lepa devojka, a u Fićkovom kokošinjcu, meni je Beboni rekao da se ne iskompleksiram zbog ove pojave, a pozdrav za Mensura koji mi je posao medvedića - dodala je Maja.
Milice ti si rekla da bi prebila Maju - upitala je Ivana.
Ona zna da dobacuje, podbada ona ima strah od mene, jer stalno juri za Filipom koji dolazi do mog kreveta - dodala je Milica.
Ja sada podržavam ljubav Milke i FIlipa, ona i ja smo delili mnogo veće stvari, ja nju doživljavam kao sprdnju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno, mene su uvek ložile devojke koje su me kulirale, a ovde jedino to Aleks radi, pomalo, ostale sve jure oko njega. Njemu to nije interesantno - dodao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je postalo smešno, ja po pedeseti put slušam, ja tebi ti meni, a Car ima pravo da radi šta hoće, on je sve sam izazvao. Devojka koja pokaže strav i obraz, ona će njemu biti bitna, a teško da će neka devojka normalna biti sa Carem, ovde nema takve devojke. Ona je ljubav izgubila zbog Maje - komentarisao je Mića.
Aleksadra je najviše dostojanstava pokazala - dodala je Šopićka.
Aleks je imala veliki ulog, ona je ostavila Dejana, jer je zavolela Cara, samo je htela ljubav, a Maja je htela igru - dodala je Zorica.
Filip Cara boli ku*ac, tu je bila Mina, Sanja jedna, Sanja druga, Milica, Maja,... On ne može da bude normalan, on je koristoljubljiv, on koristi svakoga - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.