AKTUELNO

Veoma je ljuta.

Nekada popularna i medijski aktivna pevačica Nataša Đorđević otkrila je zašto se retko pojavljuje na telecviziji i ne daje intervjue za novine iako radi punom parom svakog vikenda.

Foto: Instagram.com

Ima onih koji vole da se stalno piše o njima, dok mene nema puno ni na nekim događajima. Imam karijeru koja nije vezana za medije i ne žalim se - rekla je ona.

Njene pesme često prepevavaju mladi pevači, a ona je izrazila nezadovoljstvo što je čak ni ne obaveste da će obraditi neki njen hit.

Foto: Instagram.com/natasa_djordjevic_official

Mene niko do danas nije kontaktirao, makar da me obavesti da je snimio neku moju pesmu. Slagala bih kada bih rekla da mi nije krivo zbog toga. Za svaku pesmu sam morala da uložim prilično truda kako bih prepoznala da li je to ona prava i kupim je od autora. Nijednu pesmu mi nismo dobili na poklon. Mislim da je neki osnovni red da i autor obavesti pevača i pita ga ima li šta protiv da neko snimi pesmu koju izvodi. Svakom bih poručila da je mnogo bolje da ulože u novu pesmu koju niko pre njih nije snimio – poručila je Nataša.

Autor: R.L.