AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda ponovo se rado odazvala pozivu svog bliskog prijatelja.

Političar Dragan Marković Palma je, za razliku od ostalih građana Srbije, u novu 2018. godinu ušao nešto ranije - za potrebe snimanja novogodišnjeg programa okupio je mnogobrojne javne ličnosti, a poseban doček imala je njegova dugogodišnja prijateljica, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Sjajno raspoloženi domaćin je svoju blisku prijateljicu smestio odmah do sebe, za glavnim stolom prepunim specijalitetima srpske tradicionalne kuhinje, a u Cecinom društvu uživala je i njena koleginica Zorica Brunclik, koja je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, kao i njihov kolega iz prve sezone "Pinkovih zvezda" Haris Džinović.

Foto: Pink.rs

Dok je Zorica sa Cecom uživala u dugim ženskim razgovorima, njen suprug Kemiš je vreme prekratio zahvaljujući mobilnom telefonu, dok se Haris Džinović osmehivao fotoreporterima.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon što se pozdravila sa domaćinom, ali i njegovim gostima, Svetlana Ceca Ražnatović otpevala je nekoliko pesama na oduševljenje svih gostiju koji su, kao i svaki put do sada, bili impresionirani njenim nastupom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

N. V.

#Dragan Marković Palma

#Haris Džinović

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Svetlana Ceca Ražnatović

'