AKTUELNO

Voli i svetske fudbalere.

Na jednom sportskom događaju ekipa emisije "Premijera" zatekla je voditeljku Jovanu Jeremić, koja je priznala da joj je fudbal u krvi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u svetu fudbala, ja sam ušla u fudbal. Fudbal je mene pratio od malih nogu, ali ja sam izašla iz toga i pobegla zbog jednog nemilog događaja koji sam imala, vezano za španski fudbal, ja sam o tome govorila. Ne želim da se vraćam na to, ja sam tada pobegla iz fudbala jer sam imala gorak ukus u ustima. Posle svega što sam preživela i kakve sam bezobrazne ponude imala tada. Zapravo fudbal je sastavni deo moje ličnosti, on mene hoće, koliko god da sam bežala od fudbala, taj fudbal je mene nekako sustizao. I sada u reklami sa Batistutom, vratila sam se u fudbal, ta reklama je napravila revoluciju, ima mnogo momaka kojima sam ja simpatična, možda su i oni meni simpatični - rekla je ona.

Jovana je potom otkrila i koji fudbaleri joj se najviše sviđaju, ali i da li bi mogla da bude žena fudbalera.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatila sam da sam strašno grešila, uopšte nisam davala mogućnost fudbalerima da mi priđu. I da se udam za fudbalera, nikada neću biti žena fudbalera, ja ću biti Jovana Jeremić. Prave žene fudbalera imaju svoje zanimanje, pogledajte svetski fudbal, ja ne govorim o ovom našem. Volim svetske likove, i da se to dogodi mora da bude svetski tip, ja sam za to, jer ovi naši koji vrede ili su oženjeni ili su omatorili. To je stara garda koju sam ja obožavala Peđa Mijatović, Siniša Mihajlović, Deki Stanković, neki ljudi koji su stvarno bili frajeri - istakla je Jeremićka.

Autor: R.L.