AKTUELNO

Njihov kućni video i dalje je jedan od najvećih skandala na Balkanu.

U velikoj akciji USKOK-a uhapšen je hercegovački biznismen Milan Lučić, kojeg javnost najviše pamti po snimku seksa sa Severinom Kojić.

Za najpoznatiji pornić na ovim prostorima saznalo se u maju 2004. godine, kada je Severina bila verena za Srećka Vargeka, s kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.

Lučić je u vreme kad je nastao najpoznatiji kućni pornić na ovim prostorima bio oženjen, a 11-minutni video nastao je na njegovoj jahti.

Foto: Jelena Balić

Severina i Lučić vezu su navodno počeli još 2000. godine, a Lučićeva supruga je tad bila trudna s njihovim trećim detetom.

Priča se da je upravo to bio razlog što su njih dvoje raskinuli - Severina se nadala da će Lučić zbog nje ostaviti ženu, ali to se nije dogodilo pa je njoj prekipelo.

Dok su bili u vezi, pevačica je od biznismena dobijala luksuzne darove, a u javnosti se često spominjao konj Lendon kojeg joj je takođe on poklonio, a kojeg je kasnije prodala.

Foto: Jelena Balić/Promo

PROČITAJTE JOŠ: Oživeo je lik Srbina u SULEJMANU VELIČANSTVENOM, a sada ćete ga gledati u seriji ZAVET!

Pretpostavlja se da je povod za pokretanje istrage u kojoj je uhapšen Lučić bio taj što je sudija Vesna Malenica, koja je takođe uhapšena, u čak osam slučajeva u 2016. godini za stečajnog upravnika postavila Peru Hrkaća, a među firmama čiji se stečajni postupak spominje je i Lučićeva "Amfora Maris".

Autor: V. T.

#Hapšenje

#Pornografija

#Severina Kojić

'