AKTUELNO

Ne krije strah!

Pevači Sloba Radanović i Slađa Alegro danas su u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorili o porodici. Slađa je otkrila da je njena ćerka Mila izuzetno skromna, te je ispričala šta je poželela za Novu godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je skromna, tražila je samo jednu lutku, mi smo joj to naravno ispunili, bilo je tu svega, što smo nekad čuli da bi možda želela, pa smo je sa tim iznenadili. Opet, nisam za previše toga, treba neke stvari da znaju, bez obzira što možete da im priuštite, da to ipak bude sa merom. I da se zasluži, ali i da se zna da ne može uvek sve. Ne može ništa da se lomi, baca, da se ponaša bahato. Ne trudimo se, ona je takva po prirodi, ja i dalje smatram da sve ide iz kuće. Nekad možda deca malo promaknu, krenu da klizaju, ali i u tom trenutku im treba dati podršku i pokušati da ih ispravite - ispričala je Slađa.

Sloba je potom otkrio da li će biti strog otac i čega se najviše plaši kada je u pitanju sin koji uskoro dolazi na svet.

Moj otac nije bio strog, nije ni majka, ali je bila stroža od njega. Mislim da neću biti strog. Ja i kad se naljutim na nekog, to me drži pet minuta, nisam osoba koja može da bude ljuta dugo, to mi je gubljenje vremena. Najviše me brine kako ću da uhvatim sina, da ga držim, mali je. Imam jednog druga koji mi je rekao: "Pričaju to je neizmerna ljubav, koja neizmerna ljubav, ja sam godinu dana samo strah osećao, nisam znao šta ću sa njim" - istakao je Sloba.
I Zoka se plašio strašno kad se Mila rodila, ali on je nju nosio kao neko džakče. I dan-danas se tako glupiraju, ja to ne volim, da je spusti, digne do plafona, ja ga pitam što me tako sekiraju bezveze, a on kaže: "Ti ne znaš šta mi radimo kad ostanemo sami" - navela je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitam se, kad on zaplače, kako ću ja znati šta mu je, šta treba da radim - rekao je Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.