AKTUELNO

Zahvalan na svemu!

U prazničnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bilo je veoma veselo, a kako i ne bi kada su gosti Slađa Alegro, Sloba Radanović i Aca Sofronijević.

Sloba je odmah otkrio da li se umorio proteklih nedelja koje su bile i te kako radne za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Onako, više me to iscrpi psihički nego fizički, jer smo navikli, to je naš posao i mi se sa tim nosimo stoički, ali kako smo se nadali, super je - rekao je Radanović.
Svi smo priželjkivali da se vratimo tom normalnom životu, ali opet svima nama koji smo u haosu godinama, mislim da je prijala ta pauza. Nismo nikad stali, radili smo ili u studiju, ili po Makedoniji, ili negde druge - istakla je Slađa.

Oni su potom sumirali proteklu godinu i otkrili kakva je za njih bila 2022.

Za mene je 2022. bila čista desetka. Sve lepo mi se desilo i na privatnom i na poslovnom planu, sve ono što čovek može da poželi da mu se desi u godinu dana, meni se desilo, naredna neka bude upola kao 2022. ja ću biti zadovoljan. Sigurno je bila najbolja godina do sada. Predivne stvari, pogotovo na privatnom planu, a za sledeću ću se potruditi da bude bar upola ovako dobra, bar što se tiče poslovnog plana - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

2022. godina je bila odlična, što bi rekao Čola: "Ja tu ništa ne bih dirao". Zdravi smo, što je najvažnije, curica raste, volimo se, veseli smo, posla ima da se živi normalno, da se pomogne onima kojima treba. I kad je teško, i kad si na ivici svega, setiš se da radiš posao koji voliš, kad ljudi to podrže - navela je Slađa.

Voditeljke su podsetile Acu Sofronijevića da je u poslednjem gostovanju naveo da se ženi, ali on je otkrio da od toga ipak nema ništa.

Pa eto, ništa, idemo dalje - istakao je Sofronijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.