AKTUELNO

Ne beži od odgovornosti.

Više nedelja traje najveća životna drama hrvatskog pop pevača Tonija Cetinskog, koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Toni je, naime, u jednoj ulici u Rovinju pregazio I. K., nakon čega je njegovo beživotno telo poslato na obdukciju, kojom će biti utvrđeno da li je smrt nastupila pre nego što je naišao Toni ili je, pak, njegov udarac automobilom prozrokovao smrt.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Dok istraga ne utvrdi sve pojedinosti ovog nesrećnog slučaja, Toni u svom potresnom obraćanju na Fejsbuku moli javnost da se uzdrži od spekulacija i iznošenja neistina, sve dok se ne budu utvrdile sve okolnosti tragedije.

Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu nezvanične informacije jer smo već svedočili manipulacijama izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čoveku da se dobro rasvetli sve što se desilo i pre mog nailaženja na telo I.K. kao i sam trenutak nesrećnog događaja jer je mojoj duši i dušama porodice Kevljanin to najvažnije - napisao je Toni i dodao:

Foto: Dario Lepoglevec

- Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te šta je uzrokovalo tome da je isti ležao na putu pre mog ulaska u deo ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman da odgovaram za svaki svoj postupak u životu, pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv... Ali, ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu.

Pink.rs

#Nesreća

#Toni Cetinski

#pevač

'