AKTUELNO

Dovela ih je do ludila.

Danas je u "Zadrugu" stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je zadrugarima naređeno da na sastanku odluče žele li da daju novac za kupovinu posuđa, s obzirom na to da već dva meseca jedu iz tegli i gotovo uvek piju iz plastičnih čaša.

Foto: Printscreen

Nije, ipak, bilo očekivano da se mišljenja zadrugara po ovom pitanju toliko razlikuju, a sve to dovelo je do opšte rasprave za stolom. Svađa je doživela kulminaciju u momentu kada je ustala Teodora Džehverović želevši da obrazloži svoje mišljenje.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Najviše pričamo o tome kako se razbijaju sudovi i ja mislim da treba da koristimo plastične sudove. Ako možemo da pijemo iz plastičnih čaša možemo i da jedemo iz takvih tanjira - glasno je objašnjavala plavokosa pevačica.

Njeno izlaganje iziritiralo je ženski deo zadrugara te su skočile sa svojih mesta i počele da napadaju Džehverovićevu.

Foto: Printscreen Youtube

Da vidim, bre, ko će mene da gađa tanjirima, pa ja ako hoću gađaću te kamenom. Nemoj bre da se dereš, ja mogu da budem glasnija! Nisam ti ja Anđelo, a ti nisi Luna i nikada nećeš biti - nepovezano je govorila Matora vičući na Teodoru.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon  Matore i Sanje, Teodoru je napala i Saška Karan rekavši joj da je balavica i da ne sme da je naziva kretenom. Ova svađa prenela se i na Anđela, a malo je falilo da dođe do sukoba i između Ane Korać i Teodore koje su velike suparnice.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'