AKTUELNO

Se*s bomba je čitaocima portala Pink.rs poželela srećne praznike

Bivša učesnica "Zadruge", pobednica šeste sezone "Farme" i devojka koja je prva na našim prostorima ponela titulu starlete i time uvela novo zanimanje u Srbiji, ali i šire, Stanija Dobrojević je za Pink.rs poželela srećne praznike, puno ljubavi i zdravlja našim čitaocima.

Osvrnula se na krah ljubavnog odnosa sa manekenom Markom Markovićem sa kojim je provela tri pune godine, a koji je i sada neretko spominje u "Zadruzi". Priznala je da je ostvarila sva svoja očekivanja, šta novo na poslovnom planu možemo da očekujemo od nje, ali i da je u 2023. godini spremna da se ostvari kao majka.

Foto: Foto/Radivoj Hadžić

- Zbog čega si najponosnija na sebe u ovoj godini?

Izdvojila bih moj novi dom, koji je zaista kao bajka. Posebno sam ponosna jer je to bila moja zamisao i ideja. Ceo stan odiše elegancijom i stilom, osećam se kao kraljica u njemu.

- Šta smatraš svojim najvećim uspehom, a šta najvećim porazom?

Moj najveći uspeh je lep i ispunjen život, srećna, zdrava porodica... Meni je to najvažnije. A najveći poraz u ovoj godini je definitivno raskid veze u koju sam uložila pune 3 godine i mnogo truda, ljubavi, snova... Sada na to gledam čak kao i blagoslov, ali u momentu raskida to sam doživela baš kao veliki poraz.

Foto: Privatna arhiva

- Po čemu ćes pamtiti 2022. godinu, a zbog čega bi volela da možeš da je zaboraviš?

Bilo je zaista divnih momenata u Americi, potpisala sam prestižne poslovne ugovore, novi dom, ipak je 2022. bila dobra prema meni.

- Kome si prvo čestitala Novu godinu?

Društvu sa kojim sam dočekala Novu godinu, a onda tek idu poruke porodici i najdražima.

- Ovo je tvoja prva Nova godina posle tri godine koju nisi provela sa Markom Markovićem, kako si je proslavila i kome si kupila poklon?

Donela sam punih šest kofera poklona iz Amerike! Za svakoga ima nešto posebno jer baš volim da se trudim oko toga i da učinim druge ljude srećnim! Čak je i Pablo dobio poklona kao malo dete. Tu je i pink jelka, spremaju se jela za prazničnu trpezu. Uostalom, zato sam i došla u Srbiju, da provedem praznike sa porodicom u najlepšoj atmosferi.

Foto: Privatna arhiva

- Da li smatraš da te je 2022. udaljila od nekih ljudi koji su trebali da odu iz tvog života mnogo ranije?

Da, i hvala 2022. na tome. Pored ljubavnog raskida bilo je dosta raščišćavanja odnosa, ljudi, kontakata, a i prekida saradnje najsrdačnije moguće, bez da se iko ljuti. Promenila sam život iz korena i to je bilo neminovno.

- Šta bi mala Stanija rekla Staniji sada? Da li je ispunila njena očekivanja?

Rekla bih joj da više poštuje i ceni sebe. Ispunila je Stanija očekivanja i više nego što se moglo zamisliti i tek će, ali dugo mi je trebalo da na tom putu naučim da istinski poštujem sebe.

- Šta bi poželela sebi?

Mislim da je vreme za porodicu. Ova godina bi mogla da bude priprema za to!

Foto: Privatna arhiva

- Da li možemo od tebe da očekujemo nešto potpuno novo na poslovnom planu pošto su Stanija organic proizvodi napravili pravi bum na svetskom tržištu?

Ja sam nepredvidiva i od mene možete da očekujete neočekivano i još neviđeno na našim prostorima. Sve novo što vam spremam namenjeno je ženama.

- Za sam kraj, šta bi poželela čitaocima Pink.rs-a?

Svim čitaocima Pink.rs-a poželela bih srećne novogodišnje i božićne praznike, puno ljubavi, radosti i sreće.

Foto: Foto/Radivoj Hadžić

Autor: M. M.