AKTUELNO

Otpočela svoju američku turneju sjajnim nastupom.

Folk zvezda Dragana Mirković uspela je ono što nikom dosad nije pošlo za rukom, ne samo da obori rekord posete u Čikagu kad su pevači sa Balkana u pitanju već i da više od 500 ljudi ostane ispred hale u kojoj je nastupala!

Foto: Promo

Folk diva održala je koncert za pamćenje u glavnom gradu Ilinoisa a koliko je interesovanje za ovaj muzički spektakl bilo svedoči i podatak da su pet dana ranije sve karte rasprodane pa su stotine onih koji su zakasnili sa kupovinom ulaznica ostali uskraćeni za jedinstven doživljaj. Dragana je puna tri sata pevala za publiku ispunjavajući im sve muzičke želje i slikajući se sa njima.

Foto: Promo

Ovo je moja prva američka turneja posle više od deset godina i puno mi je srce što sam videla da se publika uželela mene kao i ja njih. Koncerti u Čikagu i Torontu su bili najbolji mogući početak američke turneje i jedva čekam koncerte koji predstoje- rekla je Dragana za čije nastupe u Njujorku i Sent Luisu sledećeg petka i subote već vlada nezapamćeno interesovanje te se traži karta više.

Foto: Promo

Pink.rs

#Dragana Mirković

#koncert

#pevačica

'