AKTUELNO

Pogledajte o čemu se radi!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su tokom svoje šetnje pokrenuli zanimljive teme. Ispitivali su jedno drugo u prvim vezama, a potom je Slavnić prešao na nešto konrektnije.

Lakše bi mi bilo da sam Mića - rekao je Zvezdan.
Da si Mića, sa tobom ne bih razgovorala - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što si ušla ovde, da li si imala neku simpatiju? - pitao je Slavnić.
Ne. Kad sam izašla, nikad nisam naišla na toliku pažnju muškaraca, želela sam sama sa sobom da budem, bilo mi je previše svega. Imala sam dana kad nisam po 10 dana izlazila iz kuće. Niko mi se živ nije sviđao, nije bilo prostora da mi se neko svidi. Kažem ti, znaš, onaj dan prošle sedmice, baš ovaj dan, kad sam imala situaciju, to je nešto što nije imalo veze ni sa kim. Imala sam dosta takvih dana. To je posledica nečega što se izdešavalo. Generalno, nisam ni sad spremna. Niti me je iko zanimao, niti sam dala pristup. Bio je jedan dečko koji se toliko trudio, drug od moje drugarice, blizak mi je. Nije to navalentno, kulturnu, fino, sa mojim odgovorom u startu da ne. Šta ćeš ti da radiš, to je na tebi, ali ne je ne. Stvarno je to poštovao. Ali džabe. Kad nešto ne, ne. Samo mi je odgovaralo da sam sa društvom, sama, sa mojima. Nije mi pao na pamet muškarac. Smatram ad nisam i dalje (spremna), a nije se ni desio neki momak. Eto, takvu sam fazu imala - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadovoljan sam odgovorom, pošto traje. Reci mi, kad si u vezi, i drugarica te smara za dečka da nije za tebe - rekao je Zvezdan.
To ne postoji, moj dečko je moj dečko, ne zanima me ničije mišljenje - rekla je ona.

U ovom trenutku je Zvezdanu jezik bio brži od pameti.

Kad si sa dečkom i imaš najbolje drugarice, a dečko tvoj ne gotivi tvoju najbolju drugaricu? I kad bih rekao ja, on da ga ona nervira? - pitao je on.
Nikada ne bi došlo do takve situaacije. Ne biram između dvoje dragih ljudi, oboje biram. Moraju da se gotive, moraju zbog mene, naći će sporazum zbog mene. Ispoštovaću oboje, ne biram između dvoje dragih ljudi. Ali hipotetički, drugovi su tu čitav život, dečko je prolazan, birala bih drugove. Imam drugarice sa kojima sam čitav život, nikada ne bih dovela sebe u situaciju da biram između dečka koji će verovatno biti bivši i prijatelja za ceo život - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.