AKTUELNO

Sve je podređeno njoj.

Ove nedelje ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je u prazničnoj kupovini sa pevačicom Ivanom Selakov.

Ona je otkrila da sada najviše ispunjava želje svojoj ćerki Kruni, koja je nedavno proslavila rođendan i napunila 4 godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Idem, ali više sad ispunjavam želje ćerki. Prilično je skromna, više voli neki pribr za pisanje, ali sad voli i neku garderobu. Ja volim da kupujem stvari koje mi se dopadnu, ali kad nešto namenski, određeno tražim, to me izluđuje. Oblačim se sama za skoro sve u životu. Nekoliko puta sam angažovala stilistu, kad nisam znala šta bih, ali uglavnom sve radim sama i za spotove i za nastupe. Nekad nam nešto ne stoji, svi imamo dobre i loše dane, ali uglavnom sama sebi biram garderobu - bila je iskrena Ivana, a potom otkrila da li ćerka već ima simpatije:
Nedavno joj je bio rođendan, ispunili smo joj željice, sada nije pisala spisak šta želi, kupićemo joj nešto. Napunila je 4 godine, stalno su neka slavlja, malo je i zbunjena. Rođendan joj je jako bitan, zvala je drugarice i drugove iz vrtića. Rano je za simpatiju, kad spomene nekog druga iz vrtića, tata i ja se gledamo, rano je, ali još je to na nivou toga da se igraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je otkrila i da jedva čeka odmor, koji će i ove godine provesti porodično.

Ja sam neko ko ušteđevinu potroši na putovanje, išli smo na jedno egzotično putovanje kad je krenula korona. Volim da idem i na Zlatibor, imamo jednu kuću za uživanje i odmor, ići ćemo, ali sam veća pristalica toplijih krajeva - navela je pevačica.

Autor: R.L.