AKTUELNO

Da li Tanja zaista koristi svoj autoritet?

U okviru emisije Pitanja sa Instagrama u "Prvom bendu Srbije", voditeljka Anđela Ašanin uputila je pitanje pevačici Mini Nikolić koje je stiglo na njenu adresu sa Instagrama.

"Mina, zašto ne kažeš Radetu da si savetovala Tanju da ga "uhvati" jer ima autoritet, a on je mali i usporen?" - upitala je Anđela.

Foto: Printscreen

"Rekla sam da je mali i usporen? To uopšte nije tačno! Osoba je pogrešno čula i iz svog nekog ugla videla. Rekla sam Tanji od prvog dana da je duhovno jedini srodan gitarista za nju Rale i da treba njega da se drži. Takođe kada se žalila prvih dana da ne može da uhvati bend - rekla sam joj: Polako, uhvati ga pod svoje - ti si autoritet i svakako ćeš uspeti." - rekla je Mina.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

"Jako sam dugo prisutna na terenu. Ok, nisam u medijima, ali jesam na terenu. Sa svojim kolegama nikada u životu nisam zloupotrebila neke stvari. Žena sam - živim po muškom principu, ali jesam žena. Nikada nisam zloupotrebila svoju ženstvenost na bini i nikada nisam je koristila to - pogotovo ne sa kolegama. Prvo, Raleta izuzetno poštujem, volim ga kao brata. Znate, srodne duše nisu samo u emotivnom smislu. Srodne duše u umetnosti su ljudi koji su se pronašli. Razumem kako planeta funkcioniše, ali što se mene tiče - na pogrešnoj ste adresi. Nikada u životu nisam napravila ni jedan nepristojan korak, pogotovo ka ljudima sa kojima radim." - rekla je Tanja i dobila aplauz od okupljenih kampera.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije