AKTUELNO

Priča i junaci koje ćete odmah zavoleti!

Pored glumačkog tandema Andrije Kuzmanovića i Tamare Krcunović, imate priliku i da uživate ujednoj od poslednjih uloga legendarnog Marka Živića. Duh prošlih vremena, priča o važnosti porodicei prava na ljubav koje ne zastareva.

Radnja serije “Zlatni dani” smeštena je u današnji Beograd i prati mladi par Laleta i Macu, koji posleneuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje izprethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život i sve deluje idilično, u njihoveživote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama i dogodovštinamaunose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Upravo taj humor čini ovu pričuiskrenom, lekovitom i zanimljivom. I dok ih život vodi ka neočekivanim dogadjajima, glavni junaci dosamog kraja tragaju za odgovorom na pitanjem, da li ljubav na prvi pogled postoji? Zajedno sa njima odgovor tražimo svakog četvrtka i petka na Red-u.

Foto: Promo

Serija „Zlatni dani“, rađena po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića a u režiji iskusnog Marka Sopića. Pored Andrije Kuzmanovića u ulozi Laleta i Tamare Krcunoviću ulozi Mace, donosi i Mimu Karadžića kao Laletovog oca Tasu, Dušanku Dudu Glid u ulozi Laletovetašte Dragoslave, Snežanu Savić kao Macinu mamu Seku, Aleksandra Radojičića u ulozi Laletovog druga iz detinjstva Zmije, Mladena Sovilja kao komšiju Gugla, Feđu Stojanovića u ulozi poštara,Ljiljanu Stjepanović kao teta Bacu. Macinu ćerku Milicu i Laletovog sina Makarončeta igraju mladiglumci Milica Bašić i Amar Ćorović, a ekipi serije “Zlatni dani” pridružili su se i Miloš Đorđević Coka,Maja Šipovac, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Branko Janković, Borka Tomović, Marko Živić,Mladen Andrejević, Eva Ras i još mnogi drugi.

Foto: Promo

Trideset epizoda serije “Zlatni dani” moći ćete da gledate od večeras, svakog četvrtka i petka u 19hčasova na RED TV!

Autor: S.P.

#Red Tv

#Zlatni dani