AKTUELNO

Imali su mučan razlaz.

Pevačica Ivana Stamenković Sindi pričala je u jednoj emisiji o svom bivšem partneru, sa kojim je prošla kroz pravi pakao.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Ja sa svojim bivšim mužem nemam nikakav kontakt niti možemo da ostvarimo kontakt jer je on izričit čovek koji voli da je sve kako on kaže i po njegovom. Znači, nema diskusije, nema rasprave. Poslednji put kada sam ga videla, a to je bilo pre godinu dana on je jednostavno odlučio da ispiše svoje dete iz privatne škole u koju je ona išla osam i po godina i rekao mi je da želi da razgovaramo, a onda mi je samo saopštio da je ispisao dete, na šta sam rekla da to nije razgovor, razgovor je dogovor između dve strane o budućnosti našeg deteta, a ovo je samo obaveštenje da je doneta odluka. Tako je po svim pitanjima i svim stvarima bilo od početka. Zato sam ja prolazila kroz tu celu borbu, zato je taj razvod bio toliko mučan i toliko dug. Jednostavno uz sve moje napore nisam imala sa kim da se dogovaram - bila je iskrena Sindi.

Ona je imala period kada mesecima nije viđala svoju ćerku Petru, što sada nije slučaj, te svaki vikend provode zajedno.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Petra je kod mene vikednom, kod mene spava. Probudimo se ujutru, sredimo se i napravimo plan kako će izgledati dan. Ostavimo vremena za učenje ali i za neke aktivnosti koje želimo u toku dana da obavimo ili da odemo u bioskop ili da prošetamo ili da odemo na ručak negde, da prošetamo po nekom tržnom centru, zavisi sve šta u tom trenutku nas čini zadovoljnima

Autor: R.L.