AKTUELNO

Prgava takmičarka se uzrujala.

Voditeljka "Prvog benda Srbije" Anđela Ašanin, zamolila je pevačicu Minu Nikolić da podeli sa ukućanima ono što je želela da im saopšti.

Foto: Printscreen

"Samo malo više tolerancije i to je to. Prezadovoljna sam svojim bendom - oni me maksimalno tolerišu i ispoštuju i zasta su ozbiljni profesionalci." - rekla je Mina.

Bubnjar Nemanja Malušić želeo je da se nadoveže na Minino izlaganje.

"Ti vičeš od juče do danas ceo dan. Sutra ćeš opet doći na probu i reći da nemaš glas." - počeo je Nemanja svoje izlaganje.
"Ali imam glas."- odgovorila je Mina.
"Ali nećeš imati glas, mila moja. To ti govorim. Danas si vikala SKANDAL SKANDAL sa Pablom. Super! Jako zanimljivo. Ali ideš i vičeš. Ti sama ne poštuješ svoj glas." - rekao joj je Nemanja.

Foto: Printscreen

"Dobro Nemanja, hvala na mišljenju - ja takođe imam pravo da odmorim, zar ne? " - rekla je Mina.
"Ne mislim ništa loše. I ok, slažem se - ali onda odmori. Ovo je bila samo sugestija da malo pripaziš, da ne bi opet bilo da nemaš glas." - objasnio se Nemanja.

Foto: Printscreen

Mina i Nemanja su se nakon sastanka izdvojili od kampera i nastavili priču u četiri oka.

"Govorim ti za tvoje dobro. Mene baš briga. Nego mi je stalo da bend zvuči kako treba. Ako ti izađeš promukla, šta sam koji đavo i svirao. Ništa ti loše nisam rekao, samo sam ti sugerisao da štediš sebe. Mani ostale. Ti treba da pevaš, ti treba da budeš frontmen.Gledaj svoju guzicu, jel me razumeš?" - rekao joj je Nemanja.
"Ružno je na sred sastanka to da mi kažeš. Mogao si isto to da mi kažeš ovako." - odgovorila mu je Mina.
"Rekao sam ti i ovako, ali sam video da me ne fermaš. Zato sam i ustao." - objasnio se Nemanja.

Setimo se, pre koju nedelju između Mine i Nemanje je zaiskrilo, te verovatno da prgava takmičarka baš iz tih razloga nije pokazala to svoje lice, već se povukla i pokazala potištenost. Videćemo u narednim danima kako će se taj profesionalno/privatan odnos razvijati.

Autor: S.P.