AKTUELNO

Davne 1994. godine Slavko Banjac i Vesna Zmijanac snimili su čuveni hit "Ja imam nekog", koji se i dan danas peva u skoro svakoj kafani. Taj hit propraćen je i spotom koji je očarao publiku u to vreme.

Pevači su u svom TV gostovanju otkrili neke zanimljivosti sa snimanja spota za ovu pesmu.

- Spot je snimljen u Sava Centru, snimao ga je Zdravko Šotra. Snimanje je trajalo jako dugo. Inače, Vesna je baš u tom trenutku snimala ceo svoj album i bio sam svedok svega toga. Ona je imala posebne želje i tražila je stvarno poseban tretman, ja sam bio svestan toga. E sada u toku snimanja bila je velika gužva i ja sad treba da priđem Vesni, što sam i uradio. Ona mi u tom momentu govori na uvo: "Slušaj Banjice, ovaj spot će ponovo da se snima na nekom drugom mestu, ovo se meni ne sviđa". Traje snimanje, mi na sceni, rekoh joj: "Nemoj kumim te Bogom, gde ćemo sve opet" - rekao je Banjac.

Foto: Pink.rs

Znaš kako bilo je tu pirotehnike i naroda, ali ja to ne vidim. Videla sam samo to da sam na bini u Sava Centru i da na bini plešemo, a on ne zna da pleše - istakla je Zmijanac.
Nije tačno. Nisam baš čigrast, ali znam po malo - naveo je Banjac.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Dobro, ja uvek pravim dramu jer u tom trenutku ne vidim kraj i ne vidim da će biti dobro. Mada kada vidim rezultat na kraju, onda sam zadovoljna - dodala je Zmijanac.

Na pitanje da li je tada pesma bila toliko veliki hit kao što je danas, Vesna je rekla:

- Trebalo je tad taj spot da se uradi. Ni dan danas ne rade takve spotove. Iako je spot super i što smo mi lepi kao lutke, pesma živi i dan danas. Na tom albumu je bilo dosta hitova, a ova pesma se povampirila tek posle nekih 10 godina. Sada je ustvari najveći hit - rekla je Zmijanac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: PINK.RS

#Vesna Zmijanac