AKTUELNO

U novom izdanju kultne emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić je nakon deset godina ugostio pevačicu Lepu Brenu, koja važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima.

Brena se ovom prilikom osvrnula na njene početke, momenata kada je postajala zvezda bivše Jugoslavije, ali je i otkrila koja je njena tajna u tome što je uvek nasmejana, uprkos svim obavezama i dešavanjima.

- Imala si tri nastupa dnevno - rekao je Ognjen.

- Imali smo negde dva, negde tri. Od te 1982.godine, pa sve do 90-tih smo "Slatki greh" i ja nastupali. Mislim da ne postoji hala u bivšoj Jugoslaviji u kojoj nismo nastupali zaista, od Vardara, pa do Triglava - rekla je Brena.

Foto: TV Pink Printscreen

- U čemu je tajna što si uvek nasmejana - pitao je Ognjen.

- Ja mislim da je svako rođen za nešto i shvatila sam da je to negde moj poziv. Presrećna sam bila za svaki koncert, zato što je to bio jedan moj veliki uspeh sa "Slatkim grehom" i pokojnim Rakom Đokićem. Mi smo se tada uvrstili u nekoliko velikana tog vremena i ostali smo u toj poziciji ovih 40 godina. Zaista sam bila srećna, jer se uvek setim odakle sam došla, kako sam krenula, dokle sam stigla. Shvatila sam da ja ljkude činim srećnim, a kada su oni srećni i ja sam srećna - rekla je Brena.

- Kad si krenula, je l' si verovala da ćeš postići baš takav uspeh? Mislim da si bila najveća zvezda tog perioda - pitao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam verovala...To je bilo najkomercijalnije. Ono što je bilo najlepše u čitavoj toj priči je kada su deca dolazila. Kada sam dobila decu, shvatila sam koliko je to prelepi poziv - rekla je Brena.

- Kada si već dostigla da si broj "jedan", da li si imala strah od onoga: "Bože, da li će doći period kad neću biti toliko popularna?" - pitao je Ognjen.

- Naravno, da. Ta '91 godina bila je katastrofalna za sve nas. Kako sam bila velika zvezda, ja sam bila i ostala Jugoslovenka. Menjala su se mišljenja i stavovi, ja sam bila srećna, zato što sam imala svoje dete, rodila sam Stefana, udala se i dobila sam neku novu životnu ljubav i energiju, a znala sam da kada sve prođe, da ću biti ponovo to što sam bila nekada - rekla je Brena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.