AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom prethodne noći, tokom emisije 'Pretres nedelje' sa Milanom Miloševićem, a Milica Veselinović i Filip Car su se sukobili zbog Aleksandre Nikolić sa kojom je bio do nedavno, te je ona nasrnula na njega i plakala bez suza.

Kraj sukobima se nije nazirao, te su Anita Stanojlović i Miljana Kulić ušle u žestoki obračun zbog Lazara Čolića Zole, koji je još jednom pokazao slabost na svoju bivšu ljubav.

Foto: Instagram.com/instagram

Ove teme, koje su tresle region, ostavile su utisak i na Erminu Pašović, koja je u svom stilu osula rafalnu paljbu po njima.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

O svađi Milice i Cara, prilikom koje je on 'zaradio' i šamar, Pačovićeva nije imala milosti, te je kratko dala svoj sud.

Milica je namazana pačavra koja misli da može da igra rijaliti, ali se zavozala kada je Car u pitanju. Preveslaće je bez problema, ostaće na kraju sama i histerična! - jasno je navela Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

O rusvaju koji se dogodio u cik zore i večnom rivalitetu Anite i Miljane, takođe je imala šta da kaže te je brutalno otkrila svoje mišljenje.

Miljana i Zola će biti zajedno samo je pitanje vremena, ova mala nema šta tu da traži, dosadna je i neupečatljiva pa samo juri muškarce po Beloj kući, fuj je najmanje što mogu da kažem - zaključila je Pašovićeva za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/ermi.bolan

Autor: Jovana Matić Đokić