AKTUELNO

Promenio ploču!

U emisiji "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da se na trećem mestu zadrugara koji nema petlji da reši probleme je Filip Car, a dao je reč Lepom Mići da to prokomentariše.

Jasno kao dan. Problem je Car, a on se prepao osude javnosti i nema petlju. Mislim da će smoći snage da napravi tu petlju. sa Milicom si ušao u vezu da bi izbegao ove komentare i da se Aleks zaboravi. Ne patite puno jer verujete da ćete biti zajedno jako brzo. Nisi imao m*da da podneseš vezu sa njom, za ostalo imaš. Za sad je tako, možda se pokaješ i uradiš pravu stvar. Ti imaš petlju za sve, ali mislim da si ovo uradio vrlo kukavički - pričao je Mića.
Meni od svih bivših devojaka Aleksandra najdraža ženska osoba i uvek mi je bila. Od bivših devojkama najdraža mi je Aleksandra. Ja sam rekao u emisiji dok nisam bio na kraj pameti da ću doći, ja sam izabrao Aleksandru i rekao sam da mi je uvek bila najdraža i da je najbolja u duši i da je najispravnija, nije loš lik. Baš zato što mi je draga ne pada mi na pamet da je us*ravam, vređam i da se svađam, a previše sam dozvolio da se pljuje na nju. Bilo je da ću ili biti u ozbiljnoj vezi sa njom ili da raskrstim - govorio je Filip.
Da li misliš da si je povredio? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da jesam. Milica može da se ljudi, ali ako Aleksandra imaš potrebu da rešimo nešto i da se dogovrimo, to što sam jau vezi mene ne može da ucenjuje mama moja. Ja ću da sednem sa tobom i da razgovaram o svemu. Ja sam i pre neku noć azgovarao kad si me probudila. Ako imaš potrebu da razgovaramo, ja nemam problem da sednem i da rešimo sve. Ako hoćeš, ja ću da kažem Milici, ona će imati problem, ali će verovatno da razume. Bolje da rešim sa tobom van stola, nego ovde - pričao je Car.
Ja ne smatram da Aleksandra treba da bude u vezi, pogotovo ne sa Filipom. To je bila čista emocija koju je osetila. Znam da ima nešto što želi da mu kaže, treba da obavi razgovor. On je po prvi put, finim tonom, rekao da bi želeo. Treba da razgovara sa njim, ad me je pozitivno iznenadio jer vidim i ja koliko god da se nećka ima neke stvari koje želi da reši jer je izigrana i nije okej što je izigrana. Mislim da je spustio loptu i shvatio i da shvata da nije ispao fer prema devojci koja mu ništa nije uradila. Filip je Aleksandru uvek izdvajao kad ga pitaju, uvek je govorio da mu je ona posebna - komentarisala je Anđela.
Ja sam večeras razmenio sa tobom koju rečenicu i kad si me probudila. Ja znam da će Milica da se ljuti, ali mora da shvati da je situacija jako komplikovana i da neke stvari moraju da se reše. Ja se nadam da će taj razgovor noj da objasni neke stvari - dodao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.