AKTUELNO

Videla svoje najmilije.

Baka Jelene Golubović, Caka, ušla je ove noći u "Zadrugu". To je bio samo mali deo iznenađenja za ovu zadrugarku, nakon što je svoje najuže članove porodice ugledala u studiju u Šimanovcima.

Foto: RTV Pink

Čim je čula da je Veliki šef odobrio ulazak njene bake Jelena se rasplakala, a kada je Caku ugledala na vratima najvećeg rijaliti programa u istoriji Balkana - Zadruga, Golubovićka je bila presrećna.

Foto: RTV Pink

Baki su se jako obradovale i Maca Diskrecija, ali i Saška Karan. Zatim se ona pozdravila sa Lepim Mićom kome je dala savet da obrati pažnju na rečnik, koji je po njoj mnogo bezobrazan. Najstarija Golubovićka insistirala je da poljubi Mikija Đuričića, jer ima visoko mišljenje o njemu, iako se on često svađa sa Jelenom.

Foto: RTV Pink

Kada je došao na red pozdrav sa novinarom Milanom Miloševićem, glumica i rediteljka savetovala je svoju baku da se ne pozdravi sa njim, međutim Caka je i njemu pružila ruku.

Hoću ruku, ali mi obećaj - neću govoriti sve što znam, a ti nećeš biti više onakav! Daj baki reč! Daj baki reč, sada ću da te poljubim, ali daj baki reč! - rekla je Caka.

Foto: RTV Pink

Dalje je nastavila da se pozdravlja sa Lunom i Slobom, a ovom paru je savetovala da se čuvaju. Takođe je dodala i da je ljubav samo "kada srce igra". Došlo je i do manjih varnica između nje i Žiže, jer najstarija ukućanka nije u prvih mah želela da se pozdravi sa baka Cakom.

Samo te jedno molim, Mića šta god da priča, ti ćuti! Molim te - dobila je Jelena isti savet od bake, kao nešto ranije u toku večeri, od svoje majke.

Foto: RTV Pink

Dalje je Mića pitao kome je planirala da ostavi stan, došlo je i do novih svađa, a kako je izgledao ulazak baka Cake i njen kratak boravak u najgledanijem rijaliti programu kod nas, pogledajte.

PROČITAJTE: JELENA OSTALA U ŠOKU! Ceca ćerki OČITALA LEKCIJU: SKRATI JEZIK I ĆUTI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

'