AKTUELNO

Oduševila se kada ih je ugledala.

Ceci Golubović Jeleninoj mami danas je rođendan, a rediteljka je već danima unazad govorila da bi želela da vidi svoju mamu ove noći. Njoj je ta želja i ispunjena, jer su Ceca i baka Caka u studiju u Šimanovcima.

Foto: RTV Pink

Kada ih je ugledala Jelena je počela odmah da maše i šalje pozdrave, a ona je za nju imala pravi majčinski savet iz čega se može zaključiti da brine za svoju ćerku.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Jelena, mnogo mi je drago što te vidim. Imaš veliku podršku. Svi su mi danas čestitali rođendan i poželeli tebi da što duže ostaneš. Vodi računa samo živu glavu da izvučeš, skrati jezik i nekada ćuti. To je pametnije - rekla je Ceca Golubović.

Foto: RTV Pink

I Lepi Mića, Jelenin najveći rijaliti protivnik čestitao je njenoj mami rođendan sa komentarom da misli kako su joj dete zamenili u porodilištu. Gospođa Golubović dodala je da je od njega navikla da psuje, ali ne i da pljuje zbog čega ga je molila da povede računa.

Foto: RTV Pink

Međutim iznenađenjima tu nije bio kraj, jer je Veliki šef omogućio baka Caki da uđe u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadruga", a Jelenu je ta odluka rasplakala.

PROČITAJTE: Mića BRUTALNO UVREDIO Žižu: Ti si jedno GO*NO, klošarko! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Svetlana Golubović

'