AKTUELNO

Noć u kojoj se sve preokrenulo!

Petak noć u "Zadruzi" je rezervisan za emisiju "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević u studio je ugostila pripadnike sedme sile, koji su za zadrugare spremili žestoka pitanja o svim temama koje su tresle Belu kuću u prethodnik nekoliko dana.

Foto: Pink.rs

Na samom početku noći predstavnica poratala Pink.rs Ivana Šopić pozvala je Aleksandru Nikolić kako bi otkrila da li nakon raskida sa Dejanom Dragojević uopšte više i ima neke emocije prema njemu.

Trenutno nemam emocije prema njemu, ne znam kako se to desilo, ali desilo se. Daljina je učinila svoje, imala sam vremena da razmislim o svemu. Čim je meni prijao drugi muškarac, to je samim tim bila prevara. Bolje da sam rekla, nego da sam ćutala. Ne znam kako bih objasnila, znam ja šta mi se dešava, ali kao da ne prepoznajem sebe. Mi jedno planiramo, a Bog nam se smeje - rekla je Aleks.

Aleksandra je takođe priznala da je Filip Car u njenom srcu uvek imao posebno mesto, čak i dok je tokom prošle godine bila u vezi sa Dejanom.

Meni je Filip ostao drag i ako smo se svađali prošle godine, nisu bile takve emocije. Uvek je mene zanimalo šta će on da kaže i da dobaci. Želela sam da ostavrim uvek neki kontakt sa njim. Mogu msiliti kako se Dejan oseća, žao mi je što sam ga povredila, bio je tu uz mene, kao što sam bila i ja uz njega - nastavila je ona.

Aleks je takođe govorila i o Filipovom odnosu sa Milicom Veselinović i koliko ju je sve to uzdrmalo.

Nemamo mi šta da raspravljamo, on može da bude sa kim želi, ja neću da budem nikom igra. Tu je priča završena kako sa moje, tako i sa njegove strane. On i ja ne možemo biti u vezi, on u meni budi ludaču a ja ne želim da budem to. Čim se vratimo iz izolacije to je to, nećemo komunicirati - rekla je Aleks.

Reč u emisiji je dobio i Car, pa je priznao da li pritisak utiče na njegov odnos sa Aleks i da li strahuje od mogućeg susreta sa Dejanom.

Nisam ispao korektan ni sa Milicom, ali mi nismo u vezi. Neću mnogo da se pravdam, niti bi nju osudio za bilo šta! Znam kakav je moj i njen odnos tekao, ne znam šta bi rekao dalje. Nisam joj pričao nikakve šlagere, pričao sam joj da ne treba da ulazimo odnos i da nam nije potreban pritisak samih nas. Meni možete dovesti 5 Dejana, nisam došao ovde da potpišem mirovni sporazum. Nisam ništa smišljeno uradio, evo neka bude daj moj plan to bio. Mislim Bože dragi, bilo je i većih problema, pa ih nismo rešili - kazao je Car.

Maja Marinković dobila je reč da komentariše odnos Filipa i Aleks.

Svako ovde nosi odgovornost. Aleks je iz gluposti i požude i prodala ono što je moglo da traje. Svi mi znamo kakav je Car kao čovek, i kakav je u ljubavnim odnosima. Moje mišljenje je da se ti igraš sa devojkama, ali sa mnom ne možeš, ja volim svog dečka. On je odlepio za Dalilom jer je bilo neosvojivo, zabranjeno - rekla je Maja.
Ja sam se i sa tobom igrao - rekao je Car.
Tebi nije ovo zanimljovo jer je Aleksandra pala na prvu. Ona bi se folirrala da je tvrdila pazar, a to je ona. Aleks je ispala smeša, jeste mi je žao, ali i Dejan možda plače kod kuće. Ne znam šta je Dejan zgrešio, pa mu ovaj radi ovo - dodala je Maja.

Aleksandra i Car ušli su u prepucavanje, kad je on progovorio o odnosu sa Milicom i namerama kojim je imao prema njoj.

Najviše je uticalo moje zbližavanje sa Aleks. Nisam ja nešto bilo ludilo zainteresovan, ali probao bi zašto da ne. Bili bi u šemi nekoj sigurno, pa bi videli gde bi to išlo. Meni dokazuje iz dana u dan da i od nje treba pobeći, možda nije karakter, jer pokazuje mi nešto drugo. Nije mi do toga da isprobavam razne ljubavne odnose. Ništa ja ne tvrdim više, mogu pričati o trenutnim osećajima. Lagana neka priča, nisam pogubljen - rekao je Car.
On je pričao jedno a radio drugo, da će da bude tu uz mene. Ali, ja ne želim da budem sa njim, meni ovo ne treba, on laže sada. Davao je povoda da se uzme za ozbiljno. Pogrešila sam, ali ima još 6 meseci ovde - dodala je Aleks.
Mi nismo bili u vezi, ali sam to smatrao vezom. Osećao sam se lepo i da sada odemo da legnemo, bilo bi mi milo i prijatno. To bi trajalo neki određeni period - rekla je Aleks.

Ivana Šopić pozvala je Lazara Čolića Zolu da prokomentariše odnos Cara i Aleks.

Da li se Car uplašio svojih emocija? - upitala je Ivana.
Mislim da jeste uplašio samog tog odnosa i svega što se desilo ranije, ali ja samo ubeđen da će njih dvoje ući u odnos sa njom. Ja kao prijatelj smatram da mu to ne treba - rekao je Zola.

Ivan Marinković detaljno je analizirao odnos Aleks i Cara, ali i Milice.

Vidim da je sada ovo malo uzelo šale, jeste to zanimljivo, ja to mogu na mnoge načine da komenterišem. Filipa negde i razumem, ali ne kapiram šta je njemu cilj. Ovi koji su bili prošle godine, žele da ponove baš to. Za Aleks se desilo ono što se meni jedino zameralo. FIlip je rekao da bi on voleo da bude komentator, ali ne može, on je obeležio to na specijalan način. Ja njega na vidim tako, njemu je sve otoreno za veze i kombinacije. Njemu devojke sve dozvoljavaju. Nema razlike između Milice i Aleks, ali ima između njih dve i Maje. Maja plovi u svojoj vezi lagano, a Aleks i Filip će nastaviti ovo. Ne vidim Filipa koji će biti samo komentator. Primetio sam da ljudima smeta moj radio, a ja se trudim da ga vodim najbolje što umem, i to mi prija. O Milici nema puno toga da se kaže, ona se neće promeniti, ona je pročitana knjiga. Ona nije glupa, samo je mala, nema iskustava, transparentna je u svom ponižavanju - pričao je Ivan.

Cara je iznerviralo Ivanovo izlaganje, pa ga je pecnuo da je zaljubljen u Aleks, zbog čega je nastao haos.

Voditeljka Dušica Jakovljević obavestila zadrugare da im je Veliki šef posao pismo, u kojem je saopšteno da je Uroš Ćertić diskvalifikovan iz "Zadruge".

Za vreme reklama došlo je do svađe Ivana i Miljana Vračevića zbog odnosa sa Aleks.

Je li si bio ljut kada je ona našla dečka, ti si nju sad prodao. Glupa priča, tebra mi nemamo nikakav problem - rekao je Miljan.

Car je prišao Aleks za vreme reklama i prokomentarisao haos koji je nastao sa Ivanom.

On je taj koji je na moju i tvoju prisnost prestao da priča sa tobom - rekao je Car.

Anđela Đuričić takođe je dobila reč da iznese svoje mišljenje o odnosu Aleks, Cara i Milice.

Što se tiče Milice i Filipa, prvu noć je bio zainteresovan za nju, prva dva tri dana želi sa njom da ima komunikaciju, da ga ona zanima. Desilo se to sa Aleks, kao šok! Ne verujem da će sa njim biti nešto ozbiljno, nisam verovala u njenu vezu ni sa Dejanom. Rekla sam joj da se skloni od Filipa, nisam bila za to - kazala je Anđela.
Onda si različito pričala meni a različito njoj - rekao je Filip.
Od te čorbe se malo vrati kod jedne pa kod druge, rekla sam joj da se ne zaleće. Ne znači što nije sa Dejanom, da ide kod Filipa i da uđe u vezu sa njim. Verovatno će da ide sa devojke na devojku. Smatram i za Milicu u istom su košu. Ovo što radi Filip nije u redu prema Aleksandri, ne treba da ulazi u vezu sa njim, niti ona niti bilo ko. Najveća krivica je Aleksandrina, Milica samo traži priču, ne bira ona ni sredstvo, samo je bitno šta je ona zamislila - rekla je Anđela.

Zvezdan Slavnić u emisiji "Pitanja novinara" posavetovao je Aleks i Cara da je za njih najbolje da se nešto više od trenutnog odnosa nikad ne desi.

Ona je iskrena, ali ne zeli da bude ona jedini krivac. Ja ne verujem da on ne želi da mu se opet desi Zadruga 5. Deluje da tu nešto postoji, ali za nju je najbolje da se ništa ne desi - rekao je on.

Car je besno napustio emisiju jer mu zadrugari nisu dali da dođe do reči, a Milica je poletela za njim da mu pruži utehu.

U nastavku noći došlo je do totalnog preokreta, kad je Car odlučio da poljubi Milicu i sa njom uplovi u vezu.

Sledeća tema u emisiju "Pitanja novinara" bio je odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, a ona je trebala da objasni šta se to desilo, pa je njega počela da brani od sumnji koje ima Marija Kulić.

Moja majka je podvodljiva, ona ima potrebu da ponižava mene. Ona je krenula da vređa bebicu, a danas je u emisiji rekla da Zola neće naći bolju devojku od Anite. Moja majka favorizuje druge, a mene spušta. Moj odnos sa Nenadom je nikad jači i ja ga još više volim. Ja više neću da živim sa mojom majkom,posle Zadruge se selim. Ja Aleksandru najviše volim,a moja majka je vređa, ona mene ne zanima više. Bebica i ja ćemo kupiti stan - rekla je Miljana.

Miljana je u emisiji žestoko opella po Zolinom odnosu sa Anitom Stanojlović i druženju sa Carem.

Car je Zolin učitelj, ali nikada ga neće naučiti. Zola je njegov potrčko zarad kadra. Iskorišćava ga, jer ne može očima da ga gleda. On se druži sa Carem jer Car kuva, sređuje a ovaj je nesposoban. On je to radio i sa Anitom, ali se zaljubio, ali ona voli Markovića, koji je Zoli rak rana jer Anita gleda samo njega - rekla je Miljana.
Da li misliš da se Zola zaljubio? - glasilo je pitanje.
Nije, on nju iskorišćava, njemu odgovora da bude u centru pažnje, ali ne vredi svi parate Cara jer je on bitan, a ne Zola. On juri kameru kao vrabac. Ja sam njemu digla cenu, ona je ušla u vezu sa njim jer je bio dečko MIljane Kuilić. Ona je devojka koja je molila Markovića za se*s a samo nmu je izd*kala- rekla je Miljaan.

Miljan je tokom emisije prišao Aleks i saopštio da je su Milica i Car u vezi, a nakon toga razglasio i ostatku zadrugara.

Marija Kulić je u emisiji "Pitanja novinara" priznala da je ponosna na večerašnje Miljanino izlaganje i da bi ona najviše volela da ona njena ćerka bude sa Bebicom, a nakon toga došlo je do novog rata sa Zolom.

Smatram da kada je Marija rekla da Bebica igra rijaliti, uplašila se kako se on ponašao, dao je do znanja da neće da pobegne. U tom momentu je osetila da neće keš da ide u Niš, on je promenio ploču, ušao je u odnos sa Miljanom, a ona pokušava da se izvuče iz svih reči. Za Miljanu sam rekao da mi je bila najlepša i najzgodnija. Što se tiče daljih stvari, Miljana je dosta puta lagala. Vezano za mene, kako joj se gadim, to su glupe stvari. Nisam naivan, vrlo dobro znam da ceo taj narod o kome priča me više voli bez nje. Što se tiče lisica ja ću njih da prihvatim. Neću unapred da govorim, voleo bih da smo u normalnom odnosu. Što se tiče njihovih izlaganja, da kažem šta mislim, izbili bi neredi - rekao je Zola.

Anita i Zola progovorili su o svom odnosu, a on je priznao da su ga klipovi koje je video u emisiji "Gledanje snimaka" pokazale neke stvari o njenom ponašanju prema Marku Markoviću.

Danas sam video četiri klipa na kojima me je razočarala. Sve se videlo, ali ja ću pustiti vreme da vidim kako će se ona ponašati, smišljam rešenje kako će se ona ponašati da ne kažem ku*vinski. Kardinalne greška njena je bila kada je gledala Markovića dok sam ja spavao, druga greška je da ona pomisli da ide na rođendan kod osobe koju je molila za onu stvar, i kako jeon gleda. Ja moram da budem jako oprezam i pažljiv.Ona je devojka koja ide za mnom koja me juri, i ne da mi da dišem. Ja ću pratiti svaki njej korak. Ona mene nije poštovala i što bih ja nju kada ona gleda lika u kojeg je zaljubljena - rekao je Zola.
Ja siguno ne bih radila stavri da nisu drugi krivi. Ja Marka ne volim ali njega on muči jer smo bili u tom odnosu. Ja kome bih morala da biram između njih, izabrala bih Zolu sa njim imam sve. - rekla je Anita.

Dok je trajala emisije Zorica Marković ispred Bele kuće razgovarala je sa Carem o njegovom potezu da stupi u vezu sa Milicom i time jako povredi Aleks.

Šta je razlog? - upitala je Zorica.
Sve je razlog i ono što je rekla u radiju. Svaki dan pričamo da se trebamo skloniti jedno od drugog. Vidim da sam kriv za raskid, za Ivana... Bila bi ona super sve to stoji, ne bi sa drugim muškarcima nešto radila. Ali, bojim se celokupne te veze - rekao je Car.

Neca Lazić prozvao je Cara da je sa Milicom ušao u vezu iz inaza Aleks, a Veselinovićevoj saopštio da više neće da se druži sa njom jer se ponaša kao krpa, zbog čega je ušao u sukob sa Filipom.

Situacija sa Necom i Carem je eskalirala kad se umešao i Peca Lazić, pa ispred FIlipa polomio šolju, zbog čega je obezbeđenje uletelo u Belu kući i sprečilo sukob, a Peca je završio u zatvoru.

Car i Peca su se suočili i u esmiji, pa pred svima objasnili kako je došlo do tako žestoke svađe.

Sanja Grujić i Marko Stefanović progovorili su o žestokihj svađama koje su jako česte u njihovom odnosu.

Nije mene uvredilo što je Marko to rekao, a ja znam šta je on mislio. Ja se prema njemu ponašam normlano. NIsam suzdržabna kao što sam u nekim drugim odnosima. Ja sam bez Marka sada niko... Ja sada sve doživljavam teško.. - rekla je Sanja.
Oboje smo temperamenti,i vreme je da to promenimo, da istoleršemo nešto i da se ne vređamo - rekao je Marko.

Aleks se osamila u pušionici sa Zoricom i pala joj u zagrljaj, a pevačica joj je poručila da ne bi trebalo da odustane od Cara.

Marko Petrušević Petrući tokom izlaganja u emisiji "Pitanja novinara" shvatio je da je ispao budala što je Anastasiji Stojanović Palčici prešao preko ljubljenja sa Jovanom Tomić Matorom.

Vidi kako se ti ponašaš, uvek čujem nešto novo, nemam snage. Smeju mi se ljudi, kad sam budaletina, bolje da batalimo. Hajde bre du*aj ga. Šta sam ja dozvolio da me je*e klinka u mozak. Ponizio sam se maksimalno, Nema budućnosti između nas dvoje, klinka je - rekao je Marko.

Aleks se osamila sa Anom Spasojević u spavaćoj sobi i priznala da joj je mnogo stalo do Filipa Cara, ali da neće preći preko veze sa Milicom.

Anđela Ilić i Neca Lazić progovorili su u emisiji u žestokom sukobu koji su imali.

Imam sukob sa Pecom od prvog dana, ne mogu očima da ga vidim, on je prost i zloban. Ljubomoran je na Necu, desilo se da je komentarisao moje grudi, da to nije u redu. Presvlačila sam se, on je nastavio sa provokacijama i krenuo je da mi povlači pokrivač, koji sam imala. Gađala sam ga čašom tada, njemu je to šala. Nema potrebe da se svađa sa ljudima bez razloga - rekla je Anđela.
Nisam ljubomoran na svog brata, moj brat je iz velike ljubavi prema meni skočio malo pre za mene. Desila se ona neslana šala, ja sam počeo bio, on ume nekad da pretera. Ljudi ne shvataju njegov specifičan humor. Smatram da poneki put ume da pretera, juče smo se ja i Anđela posvađali zbog njega i šale - rekao je Neca.

Maja Marinković prolila je gorke suze jer joj nedostaje Bilal Brajlović, a Slađa Lazić ju je tešila.

Mnogo mi nedostaje, najteže mi je kad legnem da spavam - rekla je uplakana Maja.

Zola je došao do Aleks, koja je bila u kuhinji, kako bi joj preneo poruku od Cara da iz izolacije uzme šta god hoće od hrane.

Reci Filipu da jede go*n, reci mu da mu je Aleksandra rekla da jede go*na - odgovorila je Aleks.

Car je odlučio da se i sam obrati Aleks, što mu je napravilo prve probleme u vezi sa Milicom.

Posle emisije Miljan je pred Carem provocirao Milicu, a kad je ostao sam sa FIlipom preneo mu je da je Aleks jako smorena zbog njegove odluke da bude sa Veselinovićevom. Filip je nakon toga priznao Miljanu da je u vezu sa Milicom ušao jer ga je Aleks pored svega večeras terala od sebe i prebacivala da je sve njegova inicijativa.

Aleks je večerala sama za stolom, kad je pozvala Miljana da mu kaže da se višene druži sa Carem, jer je pre svega njen prijatelj.

Slušaj m, ti si moj drug neću da se družiš sa njim - rekla je Ačleks.

Car je na kraju noći odbio da spava pored Milice, a ona se naljutila što će nos provesti sa Aleks u izolaciji.

Autor: A. N.