AKTUELNO

Pale ozbiljne reči!

Nakon svadbe Divne i Marka DNK došlo je do velike i žestoke svađe između Lune Đogani i Mace Diskrecije, a u celu priču umešali su se Lunin dečko Sloba Radanović i Zorana Stefanov. Inače ovo juče nije bila jedina svađa u toku slavlja, a ranije je došlo i do polivanja vodom između nekih ukućana.

Foto: RTV Pink

Blogerka je pričala o Macionoj mami sa kojom je Diskrecija već duže u lošim odnosima, a onda su krenule sa razmenom teških i opasnih reči.

POGLEDAJTE: SKANDAL NA VENČANJU: Maca i Saška se SUKOBILE, OBEZBEĐENJE ih razdvajalo! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Marš kući, ako ne znaš da se ponašaš! Ti si retardirana u glavi! Ko god mi dira majku, platiću da ih prebiju. Neće ti ni Anabela ni Gagi pomoći! - obraćala se Maca Luni.
D*oljo jedna prljava! Ima da ti p*šaju po faci, k*rvo raspala! Zapamti moje reči! - odgovorila joj je blogerka.

Foto: RTV Pink

Daj mi viljušku da joj iskopam oči - dobacila je Zorana!

Da bi malo sredio stanje, Sloba je Lunu odveo u ćošak i počeo da je ispituje šta to priča i zašto joj sve to treba u životu, a ona je nastavila sa svađom.

Raspala dr*ljetina od gore majke i još goreg oca! K*rvetino jedna umesto da si primer, ti si još gora! - dodala je Maca.

Foto: RTV Pink

Kako bi smirila situaciju Viktorija je pitala Macu da li zna koji je fakultet završio Marko Bulat koji se u tom trenutku nalazio u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga". Kada je videla da Maca to nema pojma, pevačica joj je objasnila da je on svešteno lice i da bi bilo lepo da prekinu sa svađom. Međutim Diskrecija je zaljubljenom paru pokazala srednji prst, a isto tako su joj odgovorili i Luna i Sloba.

PROČITAJTE: PROBLEMI NA VENČANJU: Mladenci nisu uspeli da urade NAJBITNIJU STVAR! (VIDEO)

Autori: S. K. / B. R.

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zorana Stefanov

'