AKTUELNO

Tokom emisije "Pretres nedelje" Marko Stefanović i Sanja Grujić žestoko su se posvađali, te su tom prilikom pale teške reči, uvrede, ali i suze.

Naime, dok je Stefanović vređao Sanju, ona je bila hladna kao led, da bi u jednom momentu, pretpostavlja se, kada je shvatila da je zaista spreman da raskine sa njom, ona počela da plače. U narednom trenutku. ona je nasrnula na njega, a on je i dalje odbijao, te su se na kraju, posle sveg haosa, pomirili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Markovim rođenim bratom, Mihajlom, koji je za naš portal prokomentarisao ovaj sukob, ali i to što je njegova snajka našla na meti osuda zadrugara, zbog toga što ih je klela na najgori mogući način.

Na pitanje kako gleda na to što je Sanja klela zadrugare da poginu, on je imao da kaže.

To što je klela druge zadrugare zbog toga što su ušli pre nje u salon je katastrofa, stvarno ne znam šta dalje da kažem u vezi toga - rekao je Stefanovićev brat na samom početku.

Foto: pink.rs, pixabay

Kada je reč o sinoćnjem haosu i brutalnom sukobu svog brata i Sanje, Mihajlo je imao da doda.

U početku sam ih podržavao, ali u poslednje vreme kad pogledam njeno ponašanje i sinoć ono naskakanje na Marka, zapitam se šta je sa Markom, zbog čega trpi ono, u rijalitiju ih vidim u vezi, ali kad izađu, nema ništa od njihovog odnosa - istakao je Mihalo.

Foto: TV Pink Printscreen, Ustupljene fotografije/Mihajlo Stefanović

Za sam kraj, on nam je otkrio da mu je ovo Markovo ponašanje iznenađenje, te da ga nikada nije video u onakvom izdanju.

Ja Marka stvarno prvi put vidim u onom stanju iznenadio me je - zaključio je Markov brat za Pink.rs

Foto: Ustupljene fotografije/Mihajlo Stefanović

Autor: Nikola Žugić