AKTUELNO

Pevačica ne želi da odvoji Taru od Raste, ali hoće da veći deo vremena provodi sa njom.

Ana Nikolić, koja se razvodi od supruga Stefana Đurića Raste, po svaku cenu želi da uzme starateljstvo nad tromesečnom ćerkicom Tarom. Pevačica je angažovala jednog od najboljeg advokata u Srbiji, Borivoja Borovića, da je zastupa kako bi imala više šanse da dobije dete.

Ona želi da ćerka bude s njom je smatra da bi Rasta Tari bio loš primer, pošto je često "naduvan".

Foto: E-stock

- Ana je rekla Rasti da nema šanse da dopusti da on uzme starateljstvo nad Tarom, iako bi on to želeo. Ne smatra ona da je njen muž loš otac, nego je nervira što puši marihuanu. Veruje da bi zbog toga loše uticao na njihovu ćerku - kaže izvor blizak paru.

Kako on navodi, upravo je njegovo konstantno pušenje "trave" bio razlog zbog kog je pevačica odlučila da stavi tačku na brak.

Foto: Instagram

- Ani ranije nisu smetali njegovi poroci, ali je Rasta počeo da preteruje i to je uticalo na njihov svakodnevni život. Mislila je da će se on smiriti kada postane otac, a on je postao još gori. Stvari su izmakle kontroli, njoj se smučilo da ponavlja jednu te istu priču i na kraju je, teškom mukom, donela odluku da je bolje da se rastanu - tvrdi izvor, koji ističe da Ana neće braniti Rasti da viđa Taru:

PROČITAJTE JOŠ: NIŽE SKANDALE: Darka Lazića mladoženja IZBACIO SA SVADBE!

Foto: TvPink Printscreen

- Ana ne želi da Tari oduzme oca, nije joj to cilj. Samo hoće da ćerka bude uz nju, ali će Rasti dozvoljavati da je viđa kad god bude hteo. Bez obzira na dane koji bi mu po zakonu pripali, ona je spremna i u po noći da otvori vrata Stefanu, ukoliko bi se uželeo svoje ćerkice - završava on svoju priču.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

#ćerka

'