AKTUELNO

Danijela Vranić se posle mnogo godina vraća na muzičku scenu, i to ni manje ni više nego kao gošća na koncertima Ace Lukasa!

To je najavio Saša Mirković, pevačev producent, koji je svoje pratioce obavestio preko Instagrama da će specijalna gošća na nastupima njegovog pulena biti nekadašnja velika muzička zvezda.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Gost na koncertima Ace Lukasa u organizaciji moje malenkosti - naveo je on, a u opisu objave stoji fotografija Danijele Vranić.

O Vranićkinom životu i o tome zašto je nestala sa scene u prethodnom periodu domaći mediji pisali su više puta. Poslednja vest koja je objavljena je da se Danijela zadužila na sve strane, da joj finansijski pomažu roditelji jer ona godinama ne peva, kao i da duguje ogromne pare prijateljima koju su joj pozajmljivali novac. To praktično znači da će Lukas i njegov producent ovim potezom vratiti Vranićku u muzički život i da će joj pomoći da se stabilizuje i krene od nule, ukoliko je njena odluka da se vrati pevanju definitivna.

Foto: E-Stock/Kobra

Nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti. Mnogo teško joj je, između ostalog, teško pao razlaz sa Acom Lukasom, pa se zbog toga odala i alkoholu.

Autor: pink.rs