AKTUELNO

Nove trzavice.

Luna Đogani za vreme žurke prebacila je svom dečku Slobi Radanoviću zašto nije došao do dela gde su devojke bile sa striperom da proveri šta ona radi. Pevača je to toliko izbacilo iz takta da je počeo da viče na nju, a svađu su prekinuli posle nekoliko minuta razmenom poljubaca.

Foto: RTV Pink

U nastavku večeri blogerka je govorila kako joj je krivo što se posvađala sa Slobom, koji je od besa otišao u spavaću sobu i legao da spava. Zajedno sa Lunom i Radanovićem u istoj prostoriji našli su se Teodora i Anđelo, a onda je došlo do totalnog haosa.

Foto: RTV Pink

Nisam ti ja tvoje k*rve, ku*ve koje si imao! Ti si jedna prokleta stoka! Tako možeš da pričas sa tvojim ku*vama koje si imao! Ti mene da poštuješ, ti bi ustao, kao stoka ležiš! K*rvo muška! - rekla je Luna Slobi u naletu besa.

Foto: RTV Pink

Teodora i Anđelo uveravali su ih kako se sve vreme svađaju oko sitnice, ali ovaj par nije prekidao svoju raspravu. Lunu je dodatno iznerviralo što je Sloba odvojio krevete za vreme njenog izlaganja, zbog čega je počela da lomi slike, a Radanović je skočio i prevrnuo njen krevet. Osim slike na zidu, ona je želela da pocepa i fotografiju koja se tu nalazila, a koju je Sloba čvrsto zgradio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Daj mi sliku da je pocepam! Ti ćeš meni da okrećeš krevet, pi*ka ti materina bezobrazna! Stoko jedna muška! Završili smo, nemoj više da si mi se obratio! Zaboravi dan kada sam se borila za tebe! - nastavila je blogerka.

Foto: RTV Pink

Nakon ove izjave Luna je otišla do izlaznih vrata "Zadruge", počela da lupa u želji da ide kući. Za njom je, pored Teodore i Anđela, istrčao i Sloba koji je bio samo u donjem vešu. Dok je ona vrištala kako želi kući, on je nastavio da viče na nju!

Foto: RTV Pink

Skloni se, skloni se! Neću da te gledam očima, zgadio si mi se! Završilo smo, ja idem kući ako nemam tebe! Klošaru! Završio si za mene! - plakala je Luna.
Alo, bre! Šta radiš od sebe? Hoćeš da te gledaju kao debila? Šta radiš to? Meni je stalo do tebe! Neću da se sklonim do tebe! - govorio je Sloba Luni.

Foto: RTV Pink

Luna mu je na sve pokazala srednji prst, a uspela je da se posvađa i sa najboljom rijaliti drugaricom Teodorom Džehverović. Sloba je veče proveo u dnevnoj sobi, gde je pokušao da zaspi, sve dok mu Luna ponovo nije prišla. Inače, ovo je bilo njihovo prvo veče da su bili razdvojeni zbog čega su uspeli opasno da se posvađaju. Kako je sve izgledalo i kako se završilo - pogledajte.

PROČITAJTE: POVUKLA SVE ŠTO JE REKLA! Ostala zatečena kada je videla staru drugaricu, pa joj se JAVNO IZVINJAVALA! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'