AKTUELNO

Mina Vrbaški otvorila dušu Jeleni Golubović.

Ana Korać juče je ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga". Ona je u startu rekla kako sa Minom Vrbaški ne razgovara jer je doživela izdaju od strane ove ukućanke.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije u toku noći Mina je javno upustila izvinjenje kako Ani, tako i ostalim devojkama koje je pre mesec dana spominjala u razgovoru sa Milanom Miloševićem o čemu više možete pročitati klikom na - ovaj link.

Kada je krenulo devojačko i momačko veče Mina je prišla Jeleni Golubović i počela da joj priča svoju životnu priču, a bilo je i govora o Ani Korać, sa kojom je u toku žurke progovorila.

Foto: RTV Pink

Imala sam probleme sa ocem, to me najviše jeb*lo. Nemamo kontakt. Kada napunim 18 sve će izaći u javnost. Skrenula sam sa puta, otišla sam mnogo daleko i mnogo će mi trebati da se vratim - iskreno je pričala Mina.

Jelena Golubović tvrdila je da je dobro što je u "Zadruzi" dok je Mina u nastavku razgovora rekla da u budućnosti ima planove kada je školovanje u pitanju. Dodala je i da su joj se neke stvari omakle kontroli.

Foto: RTV Pink

Ja imam kući malog brata. Najveća bolna tačka mi je... ne bih nikada volela da se deca sa njim za*ebavaju. Mama je uvek bila tu za mene. Bila sam na psihijatriji, koliko sam bila pukla, jer nisam mogla više da izdržim. Niko ne zna moju životnu priču! - nastavila je Vrbaški.

Šta je još ispričala o svojoj porodici, u kakvom se društvu često nalazila i od čega ima strah pogledajte u video-prilogu koji je u nastavku teksta. Inače, Mina je Jeleni rekla kako i narednih dana želi da razgovara sa njom.

PROČITAJTE: ONA JOJ JE TRN U OKU! Ana Korać pred ulazak u Zadrugu najavila RAT sa ovom učesnicom! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Ana Korać

#Jelena Golubović

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'