AKTUELNO

Glumica i rediteljka često ulazi u razne polemike sa cimerima.

Nakon olimpijade koja je oduševila sve gledaoce najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", ukućani su spontano uveli novu disciplinu, jer su im se očigledno svidele sportske aktivnosti koje su imali.

Foto: RTV Pink

Ta nova disciplina je pljuvanje u dalj Jelene Golubović. Nakon što je "takmičenje" vrlo uspešno otvorila Mina Vrbaški, zatim MC Aleks, sve je nastavio Lepi Mića. Dok su novinari postavljali pitanja takmičarima, povela se priča o tome koliko je iskreno druženje Jelene i Žiže.

Golubovićka je istakla kako najstariju ukućanku gleda kao pre svega koleginicu i da ju je povredilo što je Žiža pala pod uticaj Lepog Miće, kako ona smatra. Pevač se uključio i rekao da glumicu ne može niko ubediti šta će da radi jer je ona gospođa sa velikim iskustvom.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE: Tome se nije NADALA: Jelena ih IZBACILA IZ TAKTA i dobila PLJUVANJE U LICE! (VIDEO)

Sa ovim se nije složila Jelena Golubović, što je iznerviralo Lepog Miću koji joj je prišao i pljunuo u predelu lica. Miroslava je iz takta izbacilo to što ga je u toku izlaganja prekinula rediteljka, a veoma brzo došlo je do novog pljuvanja.

Foto: RTV Pink

To je dr*lja, vodite d*olju kući! To je moralna k*rva i moralno dno! Pljuvaću je svaka dva minuta! - vikao je Lepi Mića, a Žiža ga je molila da se smiri.

U celu priču umešali su se i ostali zadrugari pre svega Jovana Tomić Matora i Milan Milošević. Na kraju su Žiža i Mića zapevali. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE: ZGROZILA JE SVE: Zadrugarima nije BILO DOBRO kad su videli šta je Jelena URADILA U TOALETU! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'