AKTUELNO

Oni su joj najveći vetar u leđa.

Legendarna pevačica Lepa Brena gostovala je danas u emisiji "Zvezde granda - Specijal", a ovom prilikom otvorila je i svoju torbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo život nosim rezervne čarape, telefon. Ovde ima svašta, nosim parfem, kapi koje prskam ispod jezika, da se ne iznerviram. Nosim kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu. I nosim nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, to su vitamini - pričala je Brena dok je pokazivala stvari iz svoje torbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Brena je potom okrila kako se sada oseća, te je istakla da se oseća dobro, ali da je redovno na terapiji.

Naravno da jesam. Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam - rekla je pevačica, a zatim istakla koliko joj znači porodica:

Foto: TV Pink Printscreen

Imam Filipa, Stefana i Viktora koji su moja ljubav i snaga, imam čoveka koji ima razumevanja za mene, razumemo se i podržavamo, mi smo tandem. Ali mene pesme, ljudi i publika mene leče. Činjenica je da i dan danas ostavim poslednji atom svoje snage i ljubavi na sceni, kad ljude vidim srećne, onda sam i ja srećna - rekla je Lepa Brena.

Autor: R.L.