AKTUELNO

Otvorila je dušu.

Pre tačno godinu dana, Nina i Branislav Lečić mnoge su iznenadili odlukom da stave tačku na svoj brak. Oni su nakon šest godina braka odlučili da se razvedu, a kao opravdanje naveli su nekoliko razloga.

Nina je nakon razvoda vratila svoje devojačko prezime i kao gospođica Radulović uplovila je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem.

Pročitajte još:PRAVE PLANOVE: Zadrugari se OPASNO PRIPREMAJU za OVAJ DOGAĐAJ! (VIDEO)

Radulovićeva se danas na Instagramu pohvalila svojim novim domom. To ju je podsetilo i na nove početke, ali jedan detalj iz stana je probudio stare uspomene. Tapete sa zida podsetile su je na neka dobra vremena.

- Tapete me uvek asociraju na detinjstvo. Na miris bakine kuhinje koji me je opominjao da je sve u redu, na deku koji je sa mamom centrirao svaku prugu ili cvet, kako bi šare na našim zidovima izgledale kao umetničko delo. Tapete su oplemenjivale trpezariju onih godina kada je cela porodica bila za istim stolom u 15h. Lepa su bila ta vremena. Ne mogu da ih vratim...a mozda i ne želim, jer volim svoj život takav kakav je - napisala je Nina i naglasila da je fotografija nastala u njenom novom domu.

Autor: Pink.rs

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Lečić

'