AKTUELNO

Na kraju se izborio za ljubav svog života.

Voditeljka Sanja Marinković u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je Alku Vuicu, Sandru Afriku, Lepu Lukić, Đorđa Davida i Milana Miloševića.

Oni su razgovarali o lažnom prikazivanju na društvenim mrežama, a Milan je imao interesantan primer.

Srećne porodice i dugotrajne ljubavi se ne prikazuju, nema ih, oni svoju sreću čuvaju samo za sebe. Ovaj lažni sjaj, lažne sreće su svuda na društvenim mrežama i mi gledamo taj lažni sjaj kako se vole. Ja svako veče gledam storije, gledam ga sa ženom sedi i zagrli je, a ja ga video pre dva sata sa devojkom u gradu. A on je grli, kaže: "Moja ljubav 11 godina", pa kako... E to je laž. Još ako nema para, pa budeš ljubavnica iz ljubavi - ispričao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ima od toga da laže, što se ne rastanu ako je lažno ljubi i ima drugu. Ja to kad primetim istog momenta kidam, ne čekam sutra, odmah je kraj. Pogreši, prevari, idi tamo gde si bio juče, a on nema gde da ide, pa onda kaže: "Čekaj da ti objasnim", nema šta da mi objašnjavaš - bila je oštra Lepa.
Kao da ne postoje žene koje varaju svoje muževe. Ne bih bila tako oštra, kidanje, doviđenja, zdravo. Ljubav je oprostiva, može i razumeti i prihvatiti, ljubav mora biti velika - navela je Alka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Đorđe je priznao da je on bio ljubavnik svojoj sadašnjoj partnerki.

Ja sam u 50 godina postao otac, to je moje prvo dete Staša, sad imam 58. Ja nisam potpisao taj glupi papir, jer ja u to ne verujem, ali u nešto drugo verujem, sve što je bilo na mom imenu, sad je na imenu moje Ane i u takve ljubavi verujem. Muškarci su postali mnogo plitki, površni, nesocijalizovani, grubi, nema poštovanja prema ženama, vi ste jači pol, što pre muškarac to shvati lakše će mu biti u životu. 17 godina sa mojom Anom, ona je mlađa 18 godina od mene. Samo da ispričam kako sam Anu smuvao, ja sam godinu i po dana bio ljubavnica i to je prvi put u mom životu. Ona je bila u nekoj vezi, ja sam se trudio i na kraju se trud isplatio. Verovatno zato što smo gluplji i površniji pol, ti se u toj situaciji osećaš kao ratnik i trudiš se na sve moguće načine da okreneš čirak na svoju stranu. Naravno da su to ozbiljni bolovi duševni, ali verovao sam u tu priču, mrtvački sam se zaljubio i izborio - ispričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.